Witam wszystkich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Witam wszystkich

Witam,
    Mam na imię Mateusz wiem , że to portal dla kobiet ale chciałbym podzielić się z Wami moimi problemami i poprosić o rady.
    Skończyłem studia informatyczne, ale tak naprawde nie mam umiejętności by podjąć pracę w zawodzie. To co miałem na studiach może nie do końca spełniło moje oczekiwania jakich chciałem się nauczyć. Dostałem teraz pracę na magazynie - planuje przepracować jakiś czas odłożyć trochę na jakieś kursy może jeszcze jakaś podyplomówka. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć mam wrażenie jak bym przegrał poniósł jakąś porażkę i nie wiedział jak się z tym wszystkim zabrać. Nie wiem co chcę w życiu robić, skończyłem te studia no i szkoda było by to zaprzepaścić interesuję się grafiką 3d i chciałbym się w tym kierunku rozwijać. Czy można było wcześniej zrezygnować z tych studiów może i było można ale jestem ze wsi w rodzinie też kolorowo nie jest żebym pozwolił sobie na zmiany studiów itp.Brak mi motywacji do działania dążenia do celu.
    W sprawach miłosnych też nie ciekawie jestem bardzo nieśmiały. Niedawno zacząłem pisać z koleżanką z klasy w której sie zakochałem/kochałem ale nie miałem na tyle odwagi by wtedy coś z tym zrobić. Przyszła szkoła średnia i nasze drogi się rozeszły ona potem wyjechała za granicę - ja zacząłęm studia. Chyba o tym wszystkim nie wiem zapomniałem umieściłem gdzieś na dnie serduszka nie wiem żyłem swoim życiem. I teraz tak zaczeliśmy ze sobą pisać jak tam komu życie się układa i pewne uczucia wróciły i zaczynam się zastanawiać na ile to coś więcej czy dać sobie z tym wszystkim spokój. Niedługo ma przyjechać na chwilę i mamy się spotkać paczką "klasową". Obstawiam, że to i tak zamknięty rozdział i ja się tylko łudzę robie sobie jakieś dziwne urojone nadzieje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam wszystkich

Cześć Mateusz. Nie przejmuj się, że nic nie wyciągnąłeś ze studiów. Mało kto wyciąga. Ja jestem na studiach, z których też nic nie wynoszę, ale robię je, bo zawsze milej jest widziane wyższe wykształcenie niż średnie (ale nie zawsze!). Idź na jakieś kursy, próbuj szukać pracy - tak na prawdę tam najwięcej się nauczysz. W szkołach to uczą teorii i tego JAK MA BYĆ, a wszyscy wiemy, że rzeczywistość jest zupełnie inna ;> Nie załamuj się tylko działaj! Co do dziewczyny to jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Nadzieja umiera ostatnia. Skąd wiesz jaki ona ma stosunek do Ciebie. Minęło trochę czasu więc na pewno nie rzuci Ci się na szyje i nie będzie namiętnie całować, bo takie scenariusze to tylko w filmie romantycznym lub dla dorosłych. Głowa do góry i nie podchodź do wszystkiego pesymistycznie! Nie możesz zakładać, że wszystko pójdzie nie tak.
Jeżeli chciałbyś się wyżalić lub poradzić to możesz pisać na maila wink Pozdrawiam!

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024