Hej wszystkim! Przeprowadziłam się do Warszawy i szukam jakiejś fajnej dziewczyny, która czuje się samotna i też chętnie poznałaby kogoś kontaktowego. Mam 24 lata, bardzo lubie sport, książki, kocham zwierzęta i spacery. Chętnie poznałabym dziewczyne, która lubi powłóczyć się po mieście, czasem wyskoczyć na drinka lub pięć
Jeśli lubisz wypady za miasto, czujesz się zagubiona i poszukujesz towarzyszki- czekam na kontakt. Pozdrawiam!
Hej! Ja też szukam koleżanki która ma ochotę gdzieś wyjść. Z wyjazdami za miasto może być problem, bo rzadko mam czas, pewnie najprędzej w wakacje. Mam prawie 30 lat. Jak masz ochotę to się odezwij.
Hej!
Zainteresował mnie bardzo Twój post więc, jeśli masz ochotę to odezwij się na mego mejla. Masz fajne zainteresowania i chętnie dowiedziałabym się więcej o Tobie. Poza tym szukam miłej duszyczki więc odzywam się! Pozdrawiam! ![]()
E-mail powinien być widoczny na moim profilu, ponieważ mam go wpisanego ![]()
dziewczyny, aktualne jeszcze? 26 lat, z Warszawy i przydałaby mi się taka przyjaciółka na ploteczki i drineczki ![]()
Ja co prawda nie mieszkam w warszawie ale bywam dość często, samotnie włócząc się po ulicach. Chętnie nawiązałabym nowe przyjaźnie by wspólnie spędzać czas.
Ja co prawda nie mieszkam w warszawie ale bywam dość często, samotnie włócząc się po ulicach. Chętnie nawiązałabym nowe przyjaźnie by wspólnie spędzać czas.
Daria, odezwij się do mnie ![]()
Dziewczyny, ja rownież szukam jakieś miłej przyjaciółki, mieszkam blisko wawy. Jestem w kraju od dwóch lat a skoro związek mi się rozpadł zostałam prawie sama, by było fajnie poznać nowych ludzi ![]()