Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-04-09 22:28:08

Alusia
Po prostu Netbabeczka

obcasiki czy botki na płaskim ?

No właśnie dziewczynki , jakie butki nosicie tej wiosny ? Ja zawsze byłam fanką obcasów, ale tej wiosny podobno modne jest obuwie na płaskim. W czym chodzicie ?

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz.

#2 2008-04-11 21:59:54

marti
Wkręcam się coraz bardziej

Re: obcasiki czy botki na płaskim ?

Średnie obcasy, jestem niska i źle się czuję w niskich butach, w zbyt wysokich nie potrafię chodzić, więc jak co roku zainwestuję w buty na średnim obcasie. Są nie tylko najzdrowsze, ale i najwygodniejsze:)

#3 2008-04-29 23:18:32

netka
Niewinne początki

a ja tam pomykam w balerinkach i nic sie nie przejmuje wzrostem.Poza tym za dużo biegam rano...na autobus :)Na wiosnę sprawiłam sobie takie maleństwa.
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dams … /detail.do
Jak dla mnie bombowe bo "cichobiegi"

#4 2008-05-05 18:08:25

x-manka
Gość

Kurczę, nie wiedziałam, że ecco takie fajne butki zaczęło robić... Kojarzyły mi się raczej z wygodnymi, ale nie super modnymi. hm... a tu taka miła niespodzianka proszę proszę

Dodaj odpowiedź

Stopka forum