Hello dziewczęta
Jestem Justyśka
Nie zamierzam się więcej rozpisywać bo chcę jak najszybciej utworzyć nowy wątek na forum
pozdrawiam wszystkie Panie ![]()
Witamy serdecznie Justyśka ![]()
tez nie chce tworzyc nowego watku, wiec podepnę się pod Justyśkę
ja napiszę tylko tyle, że jest mi czasem troche samotnie, bo mój chłopak jest marynarzem i nie ma go w domu długimi miesiącami. właśnie rozpoczął kolejny rejs (dobrze, że Święta i Sylwestra mogliśmy spędzić razem), więc postanowiłam dołączyć do forum
witam wszystkie dziewczyny!!
Witamy nowe forumowiczki ![]()
Witaj Justynko
Witaj Aeris
piszcie, czytajcie, wątki zakładajcie......... czujcie się jak w Jednej Wielkiej Rodzinie ![]()
Witaj Justynko, czuj się tu dobrze ![]()
Hej ![]()
to i ja się przywitam:) Witajcie, patrzę sobie co tu macie i bardzo mi się podoba to miejsce:) chyba będę od dziś tu częstym gościem:)
HaHa a ja jestem chłopakiem, i czytam kobiece rozmowy, jeśli chcecie moge wam szepnac wszystkie informacje jakie chcecie wiedziec na temat same wiecie czego ![]()
Witaj baba33 i chłopcze ??? Kamiluśna ![]()
HaHa a ja jestem chłopakiem, i czytam kobiece rozmowy, jeśli chcecie moge wam szepnac wszystkie informacje jakie chcecie wiedziec na temat same wiecie czego
Kamiluśna, a dlaczego zakładasz, że kobiety nie znają tych informacji na temat sam wiesz czego? ![]()
Witam wszystkie panie i nie tylko panie na forum!!Dopiero się nie dawno zapisałam ale nie wiem za bardzo z czym się to wszystko "je" tutaj?!Pisze bo jestem troszke samotna z dala od znajomych a ja sama w Holandii...
Witam serdecznie nowe osobki
figi1978 witaj w klubie emigrantow
poznasz tu przyjaciol i nie bedziesz odczuwac samotnosci..i zapewniam Cie, ze jak sie wkrecisz to bedziesz tu spedzac duuuzo czasu ![]()