Hello dziewczęta :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hello dziewczęta :D

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Hello dziewczęta :D

Hello dziewczęta big_smile Jestem Justyśka tongue Nie zamierzam się więcej rozpisywać bo chcę jak najszybciej utworzyć nowy wątek na forum tongue pozdrawiam wszystkie Panie smile

2

Odp: Hello dziewczęta :D

Witamy serdecznie Justyśka smile

3

tez nie chce tworzyc nowego watku, wiec podepnę się pod Justyśkę smile ja napiszę tylko tyle, że jest mi czasem troche samotnie, bo mój chłopak jest marynarzem i nie ma go w domu długimi miesiącami. właśnie rozpoczął kolejny rejs (dobrze, że Święta i Sylwestra mogliśmy spędzić razem), więc postanowiłam dołączyć do forum smile witam wszystkie dziewczyny!!

4

Witamy nowe forumowiczki smile

5

Witaj Justynko smile Witaj Aeris smile
piszcie, czytajcie, wątki zakładajcie......... czujcie się jak w Jednej Wielkiej Rodzinie smile

6

Witaj Justynko, czuj się tu dobrze smile

7

Hej smile

8

to i ja się przywitam:) Witajcie, patrzę sobie co tu macie i bardzo mi się podoba to miejsce:) chyba będę od dziś tu częstym gościem:)

9

big_smile HaHa a ja jestem chłopakiem, i czytam kobiece rozmowy, jeśli chcecie moge wam szepnac wszystkie informacje jakie chcecie wiedziec na temat same wiecie czego wink

10

Witaj baba33 i chłopcze ??? Kamiluśna smile

11

Kamiluśna napisał/a:

big_smile HaHa a ja jestem chłopakiem, i czytam kobiece rozmowy, jeśli chcecie moge wam szepnac wszystkie informacje jakie chcecie wiedziec na temat same wiecie czego wink

Kamiluśna, a dlaczego zakładasz, że kobiety nie znają tych informacji na temat sam wiesz czego? wink

12

Witam wszystkie panie i nie tylko panie na forum!!Dopiero się nie dawno zapisałam ale nie wiem za bardzo z czym się to wszystko "je" tutaj?!Pisze bo jestem troszke samotna z dala od znajomych a ja sama w Holandii...

13

Witam serdecznie nowe osobki smile figi1978 witaj w klubie emigrantow wink poznasz tu przyjaciol i nie bedziesz odczuwac samotnosci..i zapewniam Cie, ze jak sie wkrecisz to bedziesz tu spedzac duuuzo czasu wink

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hello dziewczęta :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024