Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
czy ktos kiedys doswiadczył czy moze wie co to jest postaram sie wytłumaczyc.mialam ciezki dzien do tego straszna awantura z mezem zaczelam ryczec a raczej zanosic sie z placzu trwalo to okolo godziny bardzo chcialam sie uspokoic ale nie moglam i nagle zaczelo mnie paralizowac a konkretnie palce u rak zaczely mi sie jakos wykrzywiac do srodka nie wiem jak mam to opisac ogolnie strasznie sie czulam czy to jakis z objawow nerwicy?
Oczywiście, że może być jednym z objawów. A to pierwszy raz, czy czasem tak masz? Na pewno unikaj sytuacjii stresowych, siada ci psychika. Czasem czegoś jest za dużo jak nasze możliwości psychiczne i wkrada się nerwica. Albo to albo początek problemów z sercem. Uważaj na siebie, bo ręka może zdrętwieć na zawsze. Więc jak się powtórzy idź do lekarza
Jak zdarzyło się to już kilka razy to nie czekać tylko mykać do lekarza ![]()
dzieki bardzo wszystkim juz wiem ze to nerwica i mam nadzieje ze ten atak juz sie nigdy nie powtorzy bo nie dam rady.
a skad juz wiesz, ze to nerwica?bylas u lekarza?jesli tak, to na jakiej podstawie to stwierdzil?czy juz kiedys tak mialas?