Witam wszystkich :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: Witam wszystkich :)

Witam smile
Nie byłam tutaj bardzo duży okres czasu .. aż dwa lata .. dlaczego ? chyba brak czasu , dużo się działo .

Ale chętnie poznałabym nowe osoby .
Może znalazłyby się miłe i fajne osoby , które chciałyby popisać o wszystkim i o niczym smile
Ogólnie pochodzę z nad morza i mam 22 lata smile
Jeżeli ktoś chciałby się poznać to zapraszam smile
Miłego wieczoru wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam wszystkich :)

Hej smile Ja chętnie popiszę smile

3

Ooo super smile
jak miło , że ktoś się odezwal smile

4 Ostatnio edytowany przez Angel000 (2016-03-09 00:26:21)

smile ja jestem pare lat starsza od ciebie smile ale tez 2 z przodu smile

5

Więc ile masz lat ? : )
27 ?  smile

6

Dodaj 1 i będzie 28 smile

7

Byłam blisko smile
a więc czym się interesujesz? smile
fajnie , że mogę "porozmawiać"ze starszą od siebie osobą
smile

8

Hej, witam serdecznie smile

Uwielbiam pisać o wszystkim i o niczym big_smile

9 Ostatnio edytowany przez Angel000 (2016-03-09 00:47:49)

Cóż.. w wolnym czasie lubię oglądać filmy,czytam książki. Lubię też podróżować,zwiedzać nowe miejsca smile A od jutra postanowiłam sobie że zaczynam ćwiczyć smile
A jakie są twoje hobby,czym się zajmujesz?

10

oo kolejna osoba ! smile
witam ! big_smile

11

Angel000 : Ostatnio zaczęłam czytać książki Nicholasa Sparksa smile Filmy też bardzo lubię oglądać , szczególnie horrory ;p czym się zajmuję ? hmm , jak na razie szukaniem pracy . Ale jak wiemy , z tym w tych czasach ciężko . No i ostatnio zaczęłam biegać smile Tak dla samej siebie  smile i jak każdy mam marzenia smile Jedno spełniam i o drugie muszę zawalczyć smile

12

Ja też czasem lubię obejrzeć horror smile Ostatni jaki oglądałam to "Obecność". A co do książek to ja czytam S.Kinga, mistrza horroru smile A w jakiej branży szukasz pracy?

13

Litlesmilee - mogę się wtrącić? wink

Po pierwsze - powodzenia w szukaniu pracy, ja też od kilku miesięcy próbuję coś znaleźć, ale nie jest łatwo hmm
A po drugie - ooo, przyda mi się fanka horrorów tongue Masz do polecenia jakieś fajne filmy tego gatunku, ale w miarę możliwości nie polegające na litrach wylanej krwi czy jakichś zjawiskach paranormalnych, tylko takie mocno trzymające w napięciu i najlepiej z otwartym zakończeniem? Od dłuższego czasu szukam tego typu filmów, ale ciężko coś znaleźć, a opisy na internecie bywają mylące.

Podziwiam Cię za bieganie, ja jakoś jesienią zaczęłam ćwiczyć, ale wytrzymałam dwa tygodnie i stwierdziłam, że jak mam się tak męczyć, to chyba wolę zaakceptować swoją figurę tongue

14

Widzę, że obydwie jesteście fankami horrorów. To oczywiście proszę Was obie o jakieś ciekawe propozycje! smile

15 Ostatnio edytowany przez litlesmilee (2016-03-09 10:38:32)

areyouafraid : Ostatnio oglądałam Diabelska plansza Ouija smile dość ciekawy i można się wystraszyć tongue
A Obecność oglądałam już z 20 razy , jak na razie najbardziej mi się ten horror podobał tongue
a co do biegania to po prostu lubie smile
za czasów szkolnych zawsze biegałam i to mi zostało ;p

Angel000: jeżeli chodzi o pracę to bardzo lubię pracę w handlu big_smile
Uwielbiam mieć kontakt z ludźmi , coś doradzić smile

16

A tak wgl to skąd dziewczyny jesteście? smile

17

Ja jestem ze Śląska. Szczerze mówiąc - nie lubię tego województwa.
Za to nad morzem bardzo chętnie bym zamieszkała big_smile
Chociaż to pewnie też ma swoje minusy - jak to mówią: wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma tongue

18

areyouafraid : o fajnie ! smile
śląski język jest bardzo ciekawy jak i trudny:p
byłam na Wakacjach we Wrocławiu i tam poznałam Ślązaków , jak zaczęli mówić po śląsku nic nie rozumiałam : p
A teraz we wrześnie jadę do Opola smile
i Ślązacy mili ludzie smile pracuje sezonowo i zawsze miło się z nimi rozmawiało smile

morze jak morze tongue tylko dużo wody i nic więcej tongue

19

Ja akurat po śląsku nie mówię, praktycznie nikt w mojej rodzinie nie mówi gwarą, więc też w sumie niewiele z niej rozumiem tongue

Uwielbiam dużo wody <3 big_smile
Jakbym mieszkała nad morzem, to non stop bym biegała na plażę, zajadała się goframi...i pracowała jako ratowniczka, a co mi tam! tongue Chociaż do Pameli Anderson mi sporo brakuje tongue

A jak tam u Ciebie z zainteresowaniami muzycznymi? smile Ja muzykę uwielbiam, nie wyobrażam sobie życia bez niej, więc jak poznaję kogoś nowego, to jego gust muzyczny i ulubieni wykonawcy to jedna z pierwszych rzeczy, o które pytam.

20

A szkoda.. myślałam , że czegoś mnie po śląsku nauczysz . tongue

w szczycie sezonu jest tu na prawdę fajnie smile
oj gofry to codziennie przez dwa miesiące jem.:p
ale na szczęście tego nie widać big_smile
ale na plaży w tamtym roku ani razu nie leżałam tongue
uroki pracy sezonowej big_smile
to co Ci szkodzi ? dużo ofert jest , ze przyjmą do pracy w sezonie, załatwiaj i przyjeżdżaj! smile
i sobie zarobisz i przeżyjesz świetne wakacje ! smile

A jeśli chodzi o muzykę to słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho. tongue
Ostatnio zaczęłam słucham rapu .. nie wiem co mnie podkusiło big_smile
Ale najbardziej to DISCO POLO ( tak wiem , rzadko kto się do tego przyznaje.. smile smile
Ale ja nie wstydzę się tego !

21

Haha, mogę Cię tylko nauczyć, że tradycyjne kluski śląskie to gumiklyje tongue
Jakby Cię to interesowało, to na fb jest sporo stron (np gryfnie lub Śląskie Słówka), które tłumaczą różne ciekawe czy śmieszne wyrażenia z gwary wink

To wcale nie jest taki głupi pomysł! W tym roku zapowiadało mi się trzecie z rzędu lato bez wakacji (finanse, niestety), ale pomysł, żeby połączyć wyjazd z pracą jest genialny! Dzięki! big_smile

No wiesz...ja tam akurat disco polo ani rapu nie słucham, ale szanuję ludzi, którzy po prostu mają swój gust i się go nie wstydzą. Nie oceniam nikogo po muzyce jakiej słucha, ale po prostu jest to dla mnie ciekawy temat do rozmów.
O, chociaż teraz mi się przypomniało, że czasem - przy okazji różnych zawodów miłosnych - zdarzało mi się słuchać płyty Pezeta "Muzyka Emocjonalna". Zwłaszcza piosenka "Spadam" jakoś wybitnie do mnie trafiała, ma świetny tekst.

Ja słucham bardziej rocka i metalu - to są moje klimaty big_smile \m/
Ale bardzo też lubię muzykę lat 80 i 90, Michaela Jacksona i - o zgrozo! - od kilku miesięcy lubię posłuchać sobie muzyki elektronicznej dla "odmóżdżenia" - gdy mam ochotę o niczym nie myśleć, po prostu wyłączyć mózg. Nie żadnego skrajnego techno czy dubstepu - trochę electro swingu, trochę dance...co akurat mi wpadnie w ucho wink

Aha - ważną informacją o mnie również jest to, że od jakichś 8-9 lat jestem mega zakręcona na punkcie Japonii, jej kultury, jedzenia, japońskiego rocka... Teraz jest to dość modne, gdy ja zaczynałam, to o j-rocku czy visual kei w moim otoczeniu jeszcze mało kto słyszał. Niestety środowisko miłośników Japonii jest dość...dziwne, więc często spotykałam się z bardzo nieprzyjemnymi reakcjami, gdy mówiłam o moich zainteresowaniach, ludzie patrzyli na mnie z góry od razu, jak na świra hmm

Rozpisałam się, wybacz tongue

22

Będę musiała zajrzeć na takie strony big_smile

A nie ma za co ! smile
Na prawdę zapraszam w swoje strony smile
Nawet chętnie by pomogła Tobie znaleźć pracę na sezon i nocleg smile
Wiadomo , praca nie zawsze jest lekka ale jakiś grosz zawsze się przyda smile

O proszę smile
Masz ciekawe zainteresowania smile
Świr  ? Bez przesady ! Lubię osoby , które mają bardzo ciekawe zainteresowania ,
lubię słuchać o niebanalnych zainteresowaniach smile

Podziwiam smile

a i rozpisuj się ile chcesz big_smile
może przejdziemy na pisanie w meilu ? smile
jeśli tak to zapraszam smile

23

Hej, ja jestem z Wielkopolski, mam 27 lat. Jeśli chcesz, napisz do mnie:-) Ja sama stawiam tu pierwsze kroki, więc chętnie poznam tu kogoś.

24

Hej smile Ja też lubię posłuchać muzy,ale nie mam w sumie ulubionego gatunku,słucham tego co w ucho mi wpadnie smile ja dziewczynki z mazowsza smile

25

O, cała Polska nam się tu zbiera powoli big_smile

26

Hehe,no zgadza się smile

27

Od tego jest net, moje drogie:-) Jedna z Wielkopolski, druga z Mazowsza, w życiu byśmy się nie spotkały, a tu i owszem:-)

28

A ja z Pomorza smile

29

Fajnie , że jest takie normalne forum gdzie można pozna ciekawe osoby smile
I zawierać nowe znajomości smile

30

Hej,chetnie poznam nowe osoby.Zostaw jakies namiary na siebie :-)

31

dieg0 napisał/a:

Hej,chetnie poznam nowe osoby.Zostaw jakies namiary na siebie :-)

Zapraszam do kontaktu przez meila smile Pozdrawiam ! smile

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024