Szukam przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30 ]

Temat: Szukam przyjaciółki

Witam!
Szukam miłej kobitki do ploteczek, nie tylko na te błahe tematy. Generalnie jestem pozytywnie nastawioną osobą choć od kilku dni mam czarne myśli. Doszłam do wniosku, że mimo rodziny i chłopaka to jestem samotna. Właśnie brakuje mi takiej psiapsióły od serca ... Wiecie o co chodzi, prawda? Liczę na miłe przyjęcie mnie na tym forum smile
Pozdrawiam smile

P.S.
Wybaczcie moją gafę, mam na imię Paulina i mam 22 lata wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam przyjaciółki

Cześć smile jestem w podobnej sytuacji i jakiś czas temu też doszłam do takiego wniosku, że w zasadzie poza swoim narzeczonym i rodziną to nie mam przyjaciółki, są koleżanki, ale jakoś nie ufam im na tyle, żebym mogła pogadać o swoich problemach, boję się odtrącenia z ich strony, albo, że będą tylko krytykowały... nie zrozumieją mnie i moich problemów. Poza tym mi też żadna z koleżanek zbytnio się nie zwierza, więc ani ja nie zostałam mianowana przyjaciółką, ani żadna z koleżanek nie zasługuje na to by być moją najlepszą kumpelą, przy której się otworzę. Spotykam się raz na jakiś czas z jakąś znajomą, ale szczerze, często mi się nie chce, bo jakoś tak własnie, gadanie o samych pierdołach tylko to mnie już zaczyna męczyć, moje problemy we mnie narastają, nie ubywają, a ja nie mam się komu zwierzyć. To mnie dobija. Jestem parę lat starsza od Ciebie, ale miło mi Cię poznać Paulino. Wiktoria jestem, mam 28 lat.

3

Hej smile Mam na imię Aneta i jestem z Gliwic, może znajdzie się jakaś koleżanka na piwko pogaduchy, zakupy , imprezkę smile Mam 25 lat i w sumie znajomych mam, ale żeby z nimi coś planować to szkoda słów.... smile

4

Jak to miło widzieć, że nie tylko ja tak mam wink Uwielbiam i kocham mojego przyszłego męża, i jest dla mnie najlepszym przyjacielem, ale to nigdy nie jest to samo, co pogadać z jakąś kobietką smile Jestem Roksana, prawie 22lata, z Gliwic smile

5

Hej witam szukam przyjaciółki

6

Hej, jestem z Legnicy i szukam przyjaciółki

7

Cześć Dziewczyny!
Jestem Justyna,  jestem mężatką, mam 22 lata, pracuje zawodowo.
tez jestem w takiej sytuacji, że nie mam nikogo. Tzn jest taka jedna, która była moją świadkową na moim ślubie, niestety nie ma jej na miejscu, nawet nie mieszka w PL. studiuje i ma prace. Ma dużo na głowie, tak jak wszyscy.
W czasie szkolnym nie poznałam ludzi, przy których mogła bym być sobą hmm Z resztą zawsze byłam gdzieś na końcu. Nikt mnie nie zauważał i zawsze bałam się na wf kiedy ktoś wybierał do swojego zespołu osobę, w ktorej miało się grać w siatkę. Nie wiem dlaczego tak było. Byłam zamknięta w sobie, przez to, ze mnie wyśmiewali. Sepleniłam bardzo długo. az do 13 roku zycia. Zawsze byłam inna, nigdy nie potrzebowałam pomocy od nikogo. ZAWSZE dawałam sobie ze wszystkim radę. Jestem pieprzoną indywidualistką, ale czasem są takie momenty w zyciu, gdzie chciała bym się komuś wygadać.
Moim jedynym i najlepszym przyjacielem jest mój Mąż big_smile Jest starszy ode mnie o 8 lat, jesteśmy razem prawie 4 lata.
Cieszę się, że nasz związek opiera się na miłości i zaufaniu... niestety przez to wszystko wkrada się rutyna.
Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Chciała bym się wygadać komuś, kto by mną potrząsnąl, a nie przytulił i powiedzial, ze kocha i rozumie... Potrzebuję kogoś kto by mnie popchnął do przodu, kogoś kto by miał racje. Nawet na jakieś piwo wyskoczyć.
Nigdy nie miałam koleżanek, zawsze wychodziło na to, ze tylko coś ode mnie chciały a poźniej udawały, ze nie znają. nóż w plecy, kiedy tylko dowiadywałam się od osób trzecich wiecej o sobie niż wiem sama big_smile
Mam starszego brata, przez to dogadywałam się bardziej z kolegami, niestety przez zazdrość wtedy jeszcze narzeczonego nie mogłam mieć kolegów...
Przestałam utrzymywać jakiekolwiek kontakty z ludźmi.
Pracuje w hotelu, na recepcji. Cieszę sie, ze chociaz tak mogę porozmawiać, a raczej wysłuchać ludzi. Recepcjomista jest jak barman, a barman jak spowiednik.

Hej , jestem tu z tego samego powodu co Wy ...
z tym że ja już mam za sobą kilka przyjaźni(bynajmniej tak mi się wydawało kiedyś), ale zostałam wielokrotnie oszukana sad
mimo to chce dać szansę smile może znajdę tu swoja bratnia duszę smile
Mam 23 lata jestem Julka

9

Hejjj jestem Ewa i jestem z okolic Warszawy smile Mam podobną sytuację facet jest, koleżanki też jakieś są ale to nie to co kiedyś każda ma swoje życie i nie zawsze jest czas żeby się spotkać... również poznam chętnie jakąś koleżankę w zbliżonym wieku na plotki, kawę, piwo itp. (mam 24 lata ) smile

Hej smile mam tak samo jak Ty wink Chetnie kogos poznam, mam 20 lat

11

Cześć smile
dziewczyny, czy któraś z Was jest może z Warszawy, albo okolic i chciałaby wyskoczyć na kawę, albo piwo i plotki? Mam na imię Martyna i mam 25 lat

12

Hej,
ja też jestem z Warszawy i bardzo chętnie sie z kimś spotkam na kawę, spacer, czy fitness smile

13

witam was dziewczyny, czuje to samo co wy. I bardzo chętnie kogoś poznam.
Jestem z okolic Warszawy i mam 23 lata.

14

Hej, tak samo szukam fajnej dziewczyny do pogadania i spedzenia czasu.
Jestem z Poznania i mam 18 lat wink

15

Chętnie poznam kogoś ze Śląska wink  jestem z Raciborza

16

Hej witam też bym chciała poznać jakąś fajną przyjaciółkę, przyjaciółki na pogawędki na ploteczki tak żeby być w miłym towarzystwie i żeby też mogły pomóc nawet w tych najtrudniejszych chwilach Jestem Wiktoria mam 21 lat i jestem z Głogowa smile

17

Cześć dziewczyny!
Mam 18 lat i jestem z Torunia!
Poszukuję bratniej duszyczki! Jestem otwartą, pozytywnie nastawioną do życia osobą, choć od ostatniego czasu również czuję się bardzo samotnie, mam wielu znajomych ale to nie to samo co prawdziwa przyjaciółka od serca!

18

Dziewczyny, ja również z chęcią kogoś poznam. Moje życie jest nieco zawirowane, także na niektóre tematy wolałabym nie rozmawiać z bliskimi mi osobami. Zapraszam do kontaktu, przyjaźni, ploteczek! Jeśli ważny Ci jest mój wiek, już piszę! 21 lat smile Pozdraiwam

19

Dziewczyny czy któraś z Was jest może z torunia lub okolic?

20

Fajnie ze jesteś na forum:)

21

hej dziewczyny ja tez chętnie z kimś wyskoczę na kawę rower itp. mam 29 lat Ktoś z okolic Wadowic??

22

Cześć dziewczyny! Cieszę się, że jest nas tej tyle, każda w tak podobnej sytuacji. Tylko że jak same widzicie na forum nie zagląda się zbyt często, ale właśnie postanawiam to poprawić smile) a może macie jakiś inny pomysł na kontakt? Od razu piszę, że fb nie posiadam big_smile

23

Hej smile
Ja jestem Zuza, mam 17 lat.
Nie znaczy to jednak, że nie można ze mną normalnie porozmawiać. Jestem w podobnej sytuacji: rodzina, chłopak i tylko znajomi. W żadnej z poznanych dziewczyn nie znalazłam przyjaciółki, której szukam.
Lubię oglądać filmy, mam słabość do francuskich komedii (tych romantycznych też). Lubię gotować i odkrywać nowe smaki, bo nie ma nic lepszego niż dobre jedzenie. Jeśli ktoś chciałby pogadać a może spotkać się (Wrocław) to zapraszam

24

Cześć, jestem Agata mam 23lata. Chciałabym poznać kogoś z kim można porozmawiać o czymś więcej niż dyskoteka, chlanie i puszczanie sie

25

Cześć Kochane smile
Miło Was poznać, cieszę się że tu trafiłam. Czasami człowiek nie ma komu się wyżalić, z kim porozmawiać, a wierzę że tu znajdę swoje miejsce.

26

iroonia94 napisał/a:

Cześć, jestem Agata mam 23lata. Chciałabym poznać kogoś z kim można porozmawiać o czymś więcej niż dyskoteka, chlanie i puszczanie sie

Hej jak masz ochotę to odezwij się do mnie, chętnie pogadam smile

27

Jeśli któraś z was ma ochotę pogadać to dajcie znać- chętnie nawiąże nowe znajomości smile

28

Hej nazywam sie Ewelina i mam 23 lata mieszkam w Krakowie, mam podobnie Jak ty .

Cześć Racibórz!

Szukam kogoś, z kim będę mogła się zakolegować jak dziewczyna z dziewczyną.
Czuję się samotna i wyobcowana, ponieważ zazwyczaj sama siedzę w domu.

Mam 26 lat, jestem osobą która przebywała kilka lat na studiach w innym mieście, chciałabym poznać jakąś koleżankę, z którą wyjdę czasami do klubu, np. na Koniec Świata, na imprezę, itp. aby poznać kogoś, pogadać, dobrze się pobawić, wymienić spostrzeżenia, wypić symboliczne piwo, być może zostać przyjaciółmi, na siłownię, na basen itp. Jestem typem ogarniętej hippiski smile

Nie szukam relacji lesbijskiej, jestem w 100 % hetero.

Jestem z Raciborza.

Jeśli szukasz kogoś takiego - daj znać.

natashafromwoodstock [at] gmail com

30

Cześć dziewczyny

Posty [ 30 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności