pocałunki z przyjacielem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pocałunki z przyjacielem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: pocałunki z przyjacielem

Witam Was wszystkie! Piszę tutaj, bo nie potrafię sobie poradzić z tym, co ostatnio się dzieje!
Mam bardzo dobrego kolegę, znamy się, lubimy, spędziłam z nim kiedyś noc (jedno łóżko, ale amorów brak). Jesteśmy z innych miast.
Kilka dni temu zadzwonił i zaprosił na wspólne tance (przyjechal z kilkoma znajomymi). Były tańce, był alkohol - w pewnym momencie mnie pocałował. Wieczór skończył się bardzo namiętnie - myślałam, że się od siebie nie oderwiemy. Świat nie istniał. Następnego dnia zadzwonil i poprosił, żebyśmy się ponownie spotkali. I znów - alkohol, rozmowy, gry planszowe (mała domówka). Ponownie mnie pocałował. Ten wieczór, tak jak poprzedni skończyliśmy sami, pocałunkami etc. Spaliśmy razem (bez seksu, skończyło się na pocałunkach, bardzo namiętnych, do samego rana). Na seks się nie zgodziłam, on nie nalegał jakoś bardzo mocno.
Rano się pożegnaliśmy pocałunkiem. Podziękował mi "za spędzony czas i za wszystko"...
Nie wiem tak naprawdę, co to miało znaczyć.
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Nigdy nie całowałam się tak namiętnie... Nigdy..
On mi się rzeczywiście kiedyś troszkę podobał, jest przystojny.. A po tych kilku dniach razem - coś jakby we mnie zaiskrzyło.

Dzisiaj napisałam mu sms (spr zawodowe) - że mogę przesłać mu to o czym rozmawialiśmy mailem lub możemy to omówić na jakimś spotkaniu.
Efekt: brak odp.

Pomóżcie mi - co się dzieje!?!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pocałunki z przyjacielem

Hmmm chciał miło spędzić czas smile nie dorabiaj niczego więcej.
Facet,któremu podoba się kobieta szuka okazji i sposobności żeby się zobaczyć. Nawet jeżeli jest nieśmiały to wymyśla rożne preteksty byle się spotkać. Kawa na mieście czy u znajomych to już go cieszy i nie dąży za wszelką cenę do bliskości. U Ciebie zawsze jest alkohol czyli coś na co można zwalić swoje zachowanie smile

3 Ostatnio edytowany przez Excop (2016-02-14 14:33:51)

Odp: pocałunki z przyjacielem

Kilkanaście godzin braku odpowiedzi na list, to nie tragedia.
Wynika z tego, że zamierzasz kuć żelazo, póki gorące.
Tymczasem, pośpiech według powiedzenia, wskazany jest przy łapaniu pcheł.
Daj mu ochłonąć. I, przynajmniej do jutra, również daj  sobie na wstrzymanie. smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pocałunki z przyjacielem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024