Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Moja kuzynka szuka obecnie pracy i miała właśnie rozmowę kwalifikacyjną w Empiku. Z tego co wiem z samej rozmowy była dość zadowolona, no ale w praktyce może wyglądać to inaczej znając życie. Czy może któraś z Was pracuje w empiku i mogłaby coś więcej powiedzieć na temat warunków pracy tam ? Z góry - dzięki !
Pracowałam przez 2 i pół miesiąca jako kierownik działu. Nie polecam. Praca jest naprawdę ciężka, harówka, kilka razy omal nie zemdlałam ze zmęczenia
. Atmosfera do niczego, odpowiedzialność materialna, w zespole same przypadokowe osoby z zerową motywacją do pracy, ale do totalnej olewki owszem. Zadaniowy czas pracy kierowników, czyli w praktyce 12 godzin dziennie bez chwili na jedzenie. Ciągle na nogach, jeden plus że jako kierownik nie stałam na kasie. Zmiany w grafikach bez powiadamiania zainteresowanych, no i dwa grafiki, jeden taki normalny, czyli np. 9 dni pod rząd po 12 godzin, a drugi wzorowy dla inspekcji pracy na wypadek kontroli. Popsuta klimatyzacja, popsuta foliarka, która parzyła palce. Ciągły stres, dźwiganie ciężkich paczek (ciężkich ponad miarę), problemy z kręgosłupem.