Witam szuksm mam ktore tak jak ja chca dzielic sie swoimi doswiadczeniami i obawami ciazowymi.
Obecnie 12 t ciazy termin 10 lipiec
Zapraszam na pogaduchy:)
Witam widocznie nie ma chętnych ja mam termin na sierpien .Czy ktos, śię odezwie.
Cześć dziewczyny ja mam termin na wrzesnia.
I jak wam ciąża przebiega.Może będziemy pisac w tak małym gronie.Pozdrawiam
U mnie dni sa różne jedne gorsze tak jak w wczoraj że z łóżka nie mogłam wstać tak mi się w głowie kręciło i było mi nie dodobrze.
Szczerze to co dziennie mi coś dolega, dziś mnie boli głowa potwornie, czuję się jak stara babcia którą wiecznie coś boli.
A jak to jest u was dziewczyny?
Witam a ja na 23 lipca ale że ciężko bardzo znoszę to od dawna nie byłam tu
Witajcie ,jednak znalazły śię osoby fajnie.U mnie też masakra ,bardziej psychiczna .Ciągle zostając w domu sama,mówie o mężu zaczełam sobie wmawiac ,a jak poronie ,strasznie śię tego obawiam ,że będe sama .Badania mam robione na bieżąco ,ale wiecie sami jak na NFZ sie chodzi to wszystko na odpierdziel ostatnio byłam na usg to nawet serduszka nie słyszałam już byłam pewna koniec ,bo nic śie nieodzywał tylko badał.Od początku śie bałam ,poronienia ,niepotrzebnie sie naczytałam głupot w internecie ,ale teraz jak sobie pomyśle ,że mogła by zemnie wyleciec już istotnie istotka mała ,niewyobrażam sobie .Próbuje niemyślec ,ale stres związany .że mój mąż pracuje na nocki paraliżuje mnie.Ciągle zaglądam na wkładke czy nieplamię ,wczoraj zauważyłam normalnie kropelke jak ziarenko piasku nie wiem czy to krwi czy czegoś innego ,jak myślicie co to może byc z jednej strony myśle ,że jak by plamienie to by była większa plamka ,a nie jak ziarenko piasku Pozdrawiam
Andziula przede wszystkim nie nskrecaj się aż tak i nie stresuj to Ci nie pomoże a wręcz wpedzi w zły stan. Ja też się boję mimo iż to 17 tydz ( wcześniej straciłam ciążę,) ale pamiętaj że nie można się nastswiac na najgorsze. Jeżeli masz wątpliwości nawet co do badań lekarskich zmień lekarza. Nie stresuj się naprawdę aż tak bo to nic dobrego szkodzisz sobie i mslenstwu. Co to było nie jestem w stanie powiedzieć ale jeżeli czegoś się obawiasz konsultuj z lekarzem.
głowa do góry będzie dobrze ![]()
Dzięki Promyk próbuje z całych śił,nie potrzebnie czytam posty w internecie ,bo przecież tyle kobiet chodzi koło mnie w ciązy ,których znam i nie znam i jakoś wszystko jest ok,sama urodziłam córcie ma już 10 lat ja jestem 13 tydzien ,no własnie badania usg niby wszystko ok ,ale wiecie sami jak to jest tak strasznie nie wieże w siebie i w to ,że będzie dobrze ,że ,ąż mnie to samą przeraża,nie wiem czym ten lęk jest spowodowany .
Kochana nie ma nic gorszego jak czytanie tych postów i wkrecanie sobie. Myśl o sobie i dzidzi i myśl pozytywnie by było dobrze masz już Córcie poswiec jej więcej czasu to pozwoli Ci zająć myśli i czas który spędzasz czytając te posty i sie nakręcajac i stresując. Poszukaj też zajęcia np książki, czy krzyżówki, lub inne rzeczy. Ja wiem że ciężko ale to dla Twojego i Dzidzi dobra
nie martw sie na zapas
Andziula przede wszystkim nie czytaj internetu. Ja jedyne co to udzielam sie tu na forum u dziewczyn i mam grupe na fb. Jak mi cos dolega, cos mnie niepokoi dzwonie do lekarza badz jade na szpital.
Tez mi sie zdarzalo, ze plamilam. Jak bylam siku to ze sluzem wylatywalo troszke krwi, albo po stosunku. Bylam 2razy na pogotowiu. Obadali mnie i powiedzieli, ze dopiki takie plamienie sie pojawia, to wszystko, zwlaszcza na poczatku to jest przez macice, bo sie powieksza. I dopoki nie ma bolu, albo silniejszego krwawienia to nic sie nie dzieje, ale zawsze moge w razie co przyjechac.
Glowa do gory, i sie nie stresuj, bo jak juz Promyczek pisal to szkodzi i Tobie i dziecku.
I zadnego korzystania z qujka google ![]()