Cześć. Jestem tu nowa i nie mam pewności czy piszę w dobrym miejscu. Jeśli nie to proszę przesunąć temat tam gdzie powinien być. Ostatnio znalazłam ofertę pracy w drukarni pod warszawą. Może któaś z Was już tam pracowała albo pracuje? Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o tym miejscu zanim się zdecyduję żeby pójść tam do pracy. Możecie mi coś podpowiedzieć?
Jest tu ktoś?
3 2016-01-05 16:33:44 Ostatnio edytowany przez zbytdelikatna (2016-01-05 16:35:30)
Bikami a o co chcesz konkretnie zapytać? Mój kuzyn pracuje w drukarni, to go zapytam, tylko o co? tym bardziej, że tobie chodzi o konkretną drukarnię. Zawsze możesz spróbować, przecież możesz zrezygnować w każdej chwili, jak ci nie bedzie odpowiadać ta praca.
Jonathan Carroll "Dziecko na niebie".
Będę ci bardzo wdzięczna jak go podpytasz. No drukarnia do której składam dokumenty to jest w Wiązownej więc może coś będzie wiedział więcej. Ogólnie chciałam zapytać na czym polegałaby taka praca introligatora albo sales menagera bo widziałam że tam takich ludzi szukają no i jak to jest z tą pracą 3 zmianową bo nigdy wcześniej tak nie pracowała a introligator tak ma napisane w opisie stanowiska.
Wiesz, niewiele się dowiedziałam, powiedział tylko, że to dobra i dobrze płatna praca. Do 3 zmian można się przyzwyczaić i żebyś się nie zastanawiała, tylko pośpieszyła, bo na pewno znajdą się chętni.
Jonathan Carroll "Dziecko na niebie".
generalnie polega to na tym że robisz poprawki po maszynach, docinasz, pakujesz, wykrajasz. Robota fajna, pracowałam z przyjaciółką w wakacje troche sobie dorobiłam do studenckiej kieszenia ludzie bardzo fajni
7 2016-06-09 15:24:04 Ostatnio edytowany przez cslady (2016-06-10 16:46:47)
Zadzwoń do drukarni np. tej [niedozwolony link] i spytaj po prostu. Nikt Ci lepiej nie powie niż osoby, które się tym zajmują, nie sądzisz?
Być może teraz to już musztarda po obiedzie, ale może komuś się jeszcze przyda... W ellercie można nieźle dorobić- mój mąż tam pracuje, obowiązki nie są na tyle ciężkie, aby mieć problemy z ich wykonaniem- również jako kobieta. Grafik jest elastyczny, a ludzie uprzejmi, także w jego imieniu- polecam
W tym rejonie bardzo duzo ludzi dojeżdża do pracy Warszawy...