nowa miłość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: nowa miłość?

Chciałbym was prosić o radę. Ponad 2 miesiące temu rozstałem się z dziewczyną, byliśmy ze sobą 3,5 roku ale niestety odeszła. Dwa tygodnie temu poznałem w klubie dziewczynę (3 miesiące temu rozstała się ze swoim chłopakiem)  poprosiłem czy zatańczy, zgodziła się. Rozmawiało się nam tak, jakbyśmy się znali od zawsze, wspólne tematy, pasja, lubimy podobne rzeczy. Wymieniliśmy się numerami, pisaliśmy do sb każdego dnia. Ona nie oszczędzała na komplementach... mówiła, że spotkała najlepszego chłopaka na świecie, że jestem bardzo przystojny, że super się jej ze mną rozmawia itp.  Po tygodniu znajomości przyjechała do mojego miasta do koleżanek, poszliśmy wtedy do kina, potem wróciliśmy na mieszkanie do jej koleżanek. Wszystko pięknie ładnie, przytulała się, całusy dawała ale jest pewne ale..... na drugi dzień musiała wrócic do domu, powiedziała że da mi znać czy zostanie czy wróci, ja oczywiscie czekałem i nie odpisała w kóncu, na drugi dzień gdy zapytałem to napisala ze tak jakos wyszlo i wgl- spoko. Temat się powtarza, bo we wtorek gdy pisaliśmy wysłałem jej dwa smsy, w sporych odstępach czasu i na nie nie odpisała, wczoraj cały dzień cisza, dzisiaj narazie to samo. Nie ukrywam, że bardzo wpadła mi w oko, ładna dziewczyna, a co najważniejsze ma super charakter. Nie wiem co robić, czy odzywać się do niej jako pierwszy, czy dać sobie na wstrzymanie i zaczekać na jej ruch, nie chce być też bardzo nachalny i naciskać.....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nowa miłość?

1) Panna straciła zainteresowanie, można śmiało uznać, że byłeś na chwilę jedynie jej potrzebny. Poszliście do kina - błąd - nie chodzi się do kina na pierwsze spotkanie nieważnie jak długo ze sobą rozmawialiście.
2) Po co pisaliście do siebie smsy? Jeśli nie wzbudzałeś potrzebnych emocji - do tego służą smsy - ciężko było zadzwonić do niej i pogadać?
3) Napisałeś, że ona dawała całusy, a Ty co robiłeś? Zakładam, że to ona była bardziej aktywna od Ciebie na tym spotkaniu.
4) Po co po tym kinie poszliście do jej koleżanek? Właśnie na tym przegrałeś może nawet fajną znajomość. Koleżanki Cię oceniły, przekazały to dziewczynie, wzięła to pod uwagę i...reszty się domyśl.
5) Teraz to Ty czekasz na kontakt z jej strony i jesteś od niej uzależniony. Pokazałeś dodatkowo jak bardzo Ci zależy i jesteś pewny dla niej w tej relacji.
6) Zadzwoń do niej jeszcze dzisiaj i pogadaj z nią. Jeśli nie odbierze, to możesz ją śmiało skreślić.

3

Zrobilem tak jak napisales- zadzwonilem do niej i niestety nie odpisala. Szkoda, bo to super dziewczyna. Zastanawia mnie tylko po co ta cala gierka, z tym zaproszeniem mnie do swojego miasta, te komplementy, ciagle rozmowy i wgl ale trudno. Najwidoczniej popelnilem jakis blad- oby to byla nauczka na przyszlosc ;(

4

Cala jej " superowosc" polegala wylacznie na tym, ze ciebie dowartosciowala...
Robila to( tak sadze) swiadomie, a ty lykales te pochlebstwa jak pensjonarka...
Zachwycasz sie " super charakterem" kogos, kogo de facto w ogole nie znasz...
Po prostu poderwala cie w najprymitywniejszy sposob. Ona wybrala, ona uwiodla, ona sie rozmyslila.
Powodow moze byc 1000, nawet ten, ze to ona ciebie...

To sobie przemysl- przyda sie na przyszlisc....

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024