mój mąż pies na baby! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » mój mąż pies na baby!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: mój mąż pies na baby!

gdy Od kąt pamiętam mojemu mężowi gdy podobała się jakaś kobieta w towarzystwie ,strzelał jej komplementy ,tak przy wszystkich,absolutnie nie zwracał na to uwagi ,że jest mi przykro z tego powodu gdy on prawi komplementy innym kobietą czy to moim koleżankom czy kuzynkom i że ja czuję się czasem trochę tak jak by mi ktoś w mordę strzelił,ja nawet nie wiem  niejednokrotnie jak się zachować czasem mam ochotę mu przylać w gębę,ale nie wypada wiadomo ukrywam swoje oburzenie,że to nie ja jestem tą kobietą na pierwszym planie,tylko inne.Rozmawiałam z nim na ten temat ,że mi jest przykro ,ale teraz już w ogóle się nic nie odzywam jest mi po prostu głupio,bo ja wiem ,że nie jestem dla niego taka atrakcyjna często powtarza mi ze powinnam schudnąć ze został mi brzuch po porodach właściwie to flak na który  nie mogę nic poradzić,owszem czasem też pusci mi jakiś komplement że go pociągam ,że mam ładny biust,ale gdy słyszysz ze nie moze napatrzeć sie na inna kobiete bo jest ładna laska i stoisz z boku jak głupia poniżona to te komplementy są tak jakby anulowane, myslisz sobie ja nie jestem taka ile mi brakuje!!!i wstyd ze inni słyszą i co myslą sobie o mnie ,  Kiedyś byliśmy na wczasach spotkaliśmy się z jego znajomymi taki traf ,że oni też tam byli gdzie my.to było małżeństwo i właściwie jego znajomi siedliśmy sobie na piwko i  mój mąż do tej koleżanki tak powiedział ty to jesteś laska nic się nie zmieniasz jak ty to robisz że nic sie nie zmieniasz a moja żona tak przytyła  po porodzie,,,,jak mnie to zabolało wstałam od stołu przeprosiłam powiedziałam ,ze idę na kwaterę się przebrać czułam się okropnie chciało mi się płakać,kiedyś byłam atrakcyjna i to ja na prawdę byłam laską, a teraz urodziłam mu dzieci moje ciało się zmieniło nieodwracalnie bo nie których rzeczy nie zlikwiduje jestem poniżana ,czym na to zasłużyłam,już nie wiem jak sobie poradzić i co robić!!!!!!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mój mąż pies na baby!

Osioł z tego Twojego męża i tyle-przepraszam, jeśli go obrażam, ale doskonale wiem co czujesz. Mój mąż może aż tak wylewny w słowach do innych kobiet nie był, ale kiedy gdzieś wychodziliśmy, wiecznie tańczył z innymi kobietami, stawiał im się w oczy, żartował, zdarzyło się , że nawet co do niektórych w tańcu buziaki strzelał, a ja oczywiście byłam na końcowym planie imprezy i słuchałam komplementy od mężów moich znajomych zamiast od własnego, który się właśnie w tym czasie doskonale bawił!
Brakuje kompletnie taktu temu Twojemu-byłabym wściekła jakby docinał mi przy wszystkich od nośnie mojego wyglądu!
Nie wiem co Ci doradzić-powiedz mu ostro co sądzisz na temat jego durnego zachowania, bo każda kobieta dla swojego faceta chce być przecież najpiękniejsza, jedyna, mimo, że nie jest idealna. Albo przy kolejnej okazji wciel się w niego-niech poczuje jak to jest na własnym ciele!

3

twój błąd w tym przypadku jest taki że na to pozwalasz, uciekasz zamiast zareagować. może i ty zacznij komplementować innych facetów (znajomych) mów np "oo ty dalej masz takie umięśnione ciało, bo mojemu to się piwny brzucho robi, ale tyyy mmmm super" ciekawe jakby on się poczuł .......
reaguj na to nie zachowuj się jak cicha myszka !!!! wiadomo nie aferuj się ale w sposób dosadny i z poczuciem humoru odpyskuj na to. przygotuj sobie takie cięte riposty smile

4

co za kretyn, no!! czemu oni są tacy okropni? jak można tak powiedziec kobiecie, ktora urodziła ci dzieci? Ciekawe jak on by wyglądał po porodach! poza tym co to jest za facet, dla którego wygląd jest taki ważny??!! Straszne to co piszesz, jest mi bardzo smutno. powinnaś mu powiedzieć co czujesz, jak cie to rani. to tylko facet, może tego nie wie, nie widzi. nie ma co liczyć na to, że on zauwazy, że sprawia Ci przykrość....

5

no właśnie.....kobieta się tak poświeca!!!rodzi takiemu dziecko,a potem co słyszy?ze gruba ze na brzuchu flak!!!

koleżanka miała podobna sytuacje:
kiedy jechala na zakupy maz poprosil ja zeby mu piwko kupila,(bo zawsze kupowala)a ona wraca z zakupow bez piwka.....i jakież było jego oburzenie i zdziwienie,kiedy ona mu na pytanie-gdzie jest piwko,odpowiedziala:nie kupiłam bo zbieram sobie na operacje plastyczna żeby sobie mój flak z brzucha usunąć......

a na takie komplementy które prawi innym kobietom.....to może zadziała kiedy i ty zaczniesz prawić komplementy innym facetom....moze wtedy on poczuje ze nie jest taki extra idealny,tylko tez mu czegos brak,i pozwoli mu to zrozumiec jak ty sie czulas w takich sytuacjach?

6

odpowiedź mu tym samym, dziewczyny dobrze radza zacznij Ty się uśmiechac do kolegów i zacznij im prawić komplementy!

7

Dziewczyny trzeba wykazać cierpliwość dla nas facetów. Tylko spokój i rozmowa a nie rady prawienia komplementów innym kolesiom. Oko za oko, ząb za ząb. Sorki, ale to nie działa na nas mężczyzn. Czasem jesteśmy jak dzieci i popełniamy rażące błędy, lecz spróbujcie nas zrozumieć i kochać jakimi jesteśmy. Facet taki ma charakter. Może spróbuj go jakoś przekonać, by tak nie mówił. Na pewno przez to że twoje ciało postarzało się i on czuje się starszy. Co mu się nie podoba. Wytłumacz mu że jest kochany wtedy tak nie będzie mówił być może

8

NO TAK!!! gdy ktoś Ci pluje w twarz ty najlepiej mów ,że pada deszcz!No właśnie On wie jak się czuje gdy się tak zachowuje,a we mnie się aż gotuje gdy słyszę takie komplemenciki do innych pań,nie to chore nie zgadzam się z tobą,to on jest starszy ode mnie o 7 lat,i czasem zachowuje sie jak gnojek,ja jeszcze ie mam siwych włosów a on ma pol glowy,nie słyszalam nigdy zeby czyjś partner sie tak zachowywał,moze jeszcze mam z nim te komplementy prawić?????????????

9

Nie mam meza ani takich doswiadczen, ale i bez tego moge stwierdzic ze to totalny brak taktu z jego strony... Jesli robi to swiadomie, to moze chce wymusic na Tobie zmiane w wygladzie i nie umie tego powiedziec po ludzku... Ale to go wcale nie usprawiedliwia w moich oczach... Jak chce zebys byla piekna dla niego, to niech Ci zafunduje calodniowa wizyte w spa!

10 Ostatnio edytowany przez daria33 (2009-12-29 00:32:51)

By kwiaty kwitły trzeba je podlewać!!!miłość trzeba pielęgnować,kobiety są jak kwiaty!!!

11

chill-out napisał/a:

Dziewczyny trzeba wykazać cierpliwość dla nas facetów. Tylko spokój i rozmowa a nie rady prawienia komplementów innym kolesiom. Oko za oko, ząb za ząb. Sorki, ale to nie działa na nas mężczyzn. Czasem jesteśmy jak dzieci i popełniamy rażące błędy, lecz spróbujcie nas zrozumieć i kochać jakimi jesteśmy. Facet taki ma charakter. Może spróbuj go jakoś przekonać, by tak nie mówił. Na pewno przez to że twoje ciało postarzało się i on czuje się starszy. Co mu się nie podoba. Wytłumacz mu że jest kochany wtedy tak nie będzie mówił być może

a ja utożsamiam się z powyższą wypowiedzią. Faceci tacy już są i zagrywki tu nie pomogą. Jak nie powie im sie w prosty sposób to zwyczajnie nie zrozumieją to co mamy im do przekazania.

Myślę że on nie widzi tego że robi Ci przykrość.
On może chce być po prostu miły, a po drugie mężczyźni myślą inaczej. Dla niego jesteś najpiękniejszą i najcudowniejszą kobietą dlatego jest z Tobą a nie z jedną z Twoich kolezanek i uważa się nie musi Ci prawić komplementów bo to jest dla niego oczywiste a nie koniecznie dla Nas kobiet...Nam wydaje się że skoro nie mówi że kocha to znaczy że juz nic dla nich nie znaczymy etc etc ale wcale tak nie jest

12

Właśnie może ktoś pomoże mi to zrozumieć!!!Dzięki!

13

faceci to świnie... im tylko jedno w głowie.. przynajmniej większości.. ja tez miałam pecha do kolesia który kocha wszystkie kobiety... masakra... świetnie Cię dario33 rozumiem.. choć mężatka nie jestem.. ale wiem jak to boli gdy nie czujesz sie najwspanialszą dla Twojhego mężczyzny... porozmawiaj z nim.. powiedz mu otwarcie co czujesz gdy tak robi.. bez kręcenia, bo on sie nie domysli.. im trzeba prosto z mostu mówic.. życze powodzenia.. i pamiętaj, że każda kobieta jest piekna.. tylko nie daj mu się zdołować.. zadbaj o siebie.. jakies ładne ciuszki potrafia dużo zakryć.. pokaz mu jaka wspaniała jesteś..

14

Do dari33 Może i jestem tu nowa ale mam i ja swój rozum, facet uwaza to z normalne i trzeba go uświadomic, bezwzgednie zrób to powiedz mu ze nie chcesz tego słuchac. jest jeszcze inny sposób jak nie posłucha to na pierwszej kolacji ze znajomymi to ty wypal cos w stylu a wiesz kazik ty to chyba spokojny facet jestes aten moj jak tylko spac usnie to baki puszcza taki głosne i po tyłku sie drapie ze wstyd gdzies z nim jechac. jak zrobi mu sie głupio i poczuje co to wstyd to bedzie sie pilnował. pozdr

15

aniołek_22 napisał/a:

faceci to świnie... im tylko jedno w głowie.. przynajmniej większości..

Czasem wy drogie panie, jesteście oczkiem w naszej głowie. Nie każdy jest egoistycznym ignorantem. Czasem nie potrafimy się zachowywać inaczej niż nas nauczono. I wiemy, że to problem. Generalnie jednak staramy się. Nie zawsze to wystarcza. Ja nie należę do grupy swiń! ok. Doceniam panie, za to że są i że są fantastyczne

16

Ha ha!!! drapie się po dupie ,a wiesz ,że to prawda!!!

17

podsumuję: facet jest jak pies, poleci za każdą suką tongue

18 Ostatnio edytowany przez Roxana (2009-12-30 09:18:40)

daria33, współczuje ci takiego męża . Ja zrobiła bym tak jak dziewczyny radzą ,zaczeła bym prawić komplementy innym facetom w towarzystwie męża oczywiście , niech zazna smaku poniżania , bo co innego chce osiągnąć takim przygłupim zachowaniem?  Czy twój mąż uważa się za ideał ? Ale możesz też wypróbować inną taktykę , otóż gdy on tak słodzi innym kobietom i krytykuje twój brzuch to powiedz mu parę przykrych rzeczy np. coś na temat jego wad , albo powiedz że nie jeden facet na ciebie leci . Nie pokazuj w towarzystwie  ,że jest ci przykro z powodu jego słów , a w domu wprowadź rygor i odmów mu przytulania wytykając mu jego zachowanie .Kiedyś wkońcu zrozumie , że takie komplementy które śle do kogoś innego a nie do ciebie są niesmaczne i sprawiają nie tylko tobie przykrość , ale i kobiecie która słyszy takie bzdety z jego ust . Ja osobiście gdyby mi coś takiego mówił , zjechała bym go z góry na dół , myślę że kiedyś spotka taką kobietę ,która narobi mu obciachu i wtedy przestanie słodzić innym.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » mój mąż pies na baby!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024