Ile czasu dać przyjaciółce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Ile czasu dać przyjaciółce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Ile czasu dać przyjaciółce

Witajcie netkobietki!
Skrzywdziłem znajomą/przyjaciółkę do płaczu.
Ostatnio usłyszałem od przyjaciółki słowa: "Nie chcę kontaktu z Tobą teraz" oraz, żebym napisał, gdy  zrozumiem, jak panować nad moją złą stroną.

Moje pytanie brzmi, ile dać tak mniej więcej czasu kobiecie, gdy jest skrzywdzona, mówi nam to w płaczu, a jednocześnie wspomina, zeby się odezwać?

Nie chcę odbić się od ściany.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ile czasu dać przyjaciółce

Masz odpowiedź na swoje pytanie.

Infinity31 napisał/a:

(...) żebym napisał, gdy  zrozumiem, jak panować nad moją złą stroną. (...)

3

Uwierz mi, że myślę o tym co jej zrobiłem od rana do wieczora od paru dni. Szukam odpowiedzi i rozwiązania.
Myślisz Wielokropku, że to dobry znak, że nie przekreśliła tej znajomości totalnie? Tylko, jak się zachowywać, gdy juz zadzwonię/ napiszę do niej?

4

Kontaktuj się z nią od czasu do czasu żeby to podtrzymać, napisz coś miłego, ale jak chcesz wrócić do tego co było, to musisz się zmienić i nie robić takich rzeczy więcej. Będziesz wiedział kiedy dojdziesz do tego, wtedy będzie czas na powrót.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Ile czasu dać przyjaciółce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024