Londyn - pomoc w znalezieniu pracy, zaaklimatyzowaniu sie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Londyn - pomoc w znalezieniu pracy, zaaklimatyzowaniu sie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Londyn - pomoc w znalezieniu pracy, zaaklimatyzowaniu sie

Cześć,
Postanowiłam napisać, ponieważ ostatnio dużo sie w moim życiu zmieniło, do tego stopnia ze chciałabym wyjechać z Polski, zacząć życie gdzie indziej.
I tataj pytanie do Was, niestety nie mam żadnych znajomych, rodziny mieszkającej w Londynie, którzy mogliby mi pomoc postawić pierwsze kroki w nieznanym mi kraju, moze ktoś z Was ma możliwość pomocy w znalezieniu pierwszej pracy, pokazaniu nieznanych miejsc? Dla niektórych z Was, mieszkających już tam pewnie to bedzie mniejszy problem niż gdybym miała zając sie tym sama i sama rozpocząć życie z nieznanym mi Londynie.
Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady, wskazówki.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Londyn - pomoc w znalezieniu pracy, zaaklimatyzowaniu sie

Ja niestety nie mieszkam w Londynie ale w niemczech..
Wyjechalam w 2001 w maju jako au-pair i trafilam do wariatow.Mialam nie male przebnoje zyciowe,bo potem zmienilam rodzine,w 2003 r wyszlam za mag(bo nie moglam wrucic do kraju)öd dazu mialam super prace legalna w fabryce..Zarabialam wtedy jakies 1500€ wird sporo umialam odlozyc..po roku pracy pojechalam z Kumpels na Dominikane i tam powiexzialam ze sie rozwodze.I tak zrobilam.
Öd 2007 r jestem zona biznesmena,mamy 2cudnych dzieci,i ja mam rowniez wlasna Firme.
Ucieklam z biedy!!!Teraz mam przepiekny Dom,cudownego meza i dzieci...zwiedzilam caly swiat!!W grudniu zabieram moja rodzine do Tajlandi na prawie miesiac...
Uciekaj z Polski!!!to nie kraj do zycia..Badz rozsadna i uwazna,nie dawaj sie wykorzystac..ale Anglia nie jest odpowiednim krajem...Oni nie chca Polakow!!Moze Norwegia?
Pozdrawiam

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Londyn - pomoc w znalezieniu pracy, zaaklimatyzowaniu sie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024