Związki po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Związki po rozwodzie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Związki po rozwodzie

Witam wszystkich.

Jak w temacie, szanse rozwodników na nowe związki.
Niedawno skończyłem 35L, mieszkam,pracuję w Łodzi. Niestety życie tak się ułożyło że jestem rok po rozwodzie - dzieci brak. Trafiłem na borderkę, co się działo nie będę opisywał bo to nie na temat, było ciężko ale temat uważam za zamknięty. Tak samo uważam że odzyskałem siły w ciągu tego roku po dość intensywnym praniu mózgu. Wiadomo wina leży zawsze po środku, ideałem nie jestem, długo walczyłem o ten związek ale nie dałem rady - poległem.
Po rozstaniu zawsze przychodzi ten okres, zabawa, kluby, alkohol, narkotyki,przelotne znajomości - ok, dumny z tego nie jestem.
Uspokoiłem się i przyszedł czas na refleksje. Czy facet z przeszłością, w moim wieku, ma jeszcze szanse zacząć wszystko od początku, znaleźć kobietę której nie przeszkadza "łatka rozwodnika".
Prowadzę dość intensywny tryb życia, praca, rozpocząłem nowe studia, zaocznie także wekendy zajęte. Mam swoje pasje, motory, różne dziwne sporty. Wyglądam ok, dbam o siebie itp.
Jakie są wasze doświadczenia, czy dałybyście "kredyt zaufania" takiemu mężczyźnie.?
Z racji iż wybiegłem trochę z obiegu podpowiedźcie, gdzie rozglądać się za "normalnymi", ciekawymi kobietami, kluby - już pasuje, internet - odpada, żeby przeciętna dziewczycza Ci odpisała trzeba przeczytać miliony kursów uwodzenia i znaleźć swojego guru - no bez przesady smile

Z góry dzięki za wypowiedzi a i krytyką nie pogardzę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związki po rozwodzie

No ale w czym problem? Ktory mamy rok? Cos jakby czas sie zatrzymal w dniu Twoich narodzin smile bo wtedy rozwodnicy byli pietnowani przez spoleczenstwo  a i tak drugich zwiazkow bylo sporo. Nie wiem w jakich kregach sie obracasz ale rozwodnikow jest cala masa i nie ma zadnego problemu z Twoim stanem cywilnym nawet lepiej bo masz juz doswiadczenia za soba i to nielekkie i to jest na plus dla Ciebie smile Chyba jeszcze  troszeczke powinines popracowac nad samoocena wink

3

jak poznaje fajnego faceta to interesuje mnie tylko czy nie jest żonaty. Nie jesteś ani lepszy ani gorszy z tytułu " rozwodnika" . Masz po prostu pewne doświadczenia, wiesz już jakich błędów nie popełniać, jakich kobiet unikaç...tyle! Chłopie nie zaprzątaj sobie głowy takimi pierdołami i łatkami. Fajne normalne dziewczyny  siedzą w domu, jeżdżą na rowerze, chodzą na basen, wyjeżdżają w góry, zaczytują się bez pamięci w książkach, są wszędzie.... :-) tylko fajnych facetów motocyklistów brak tongue

4

Hej,

dzięki za odpowiedzi.
Może i macie rację, czasy niestety się zmieniły i nie jest dobrze w małżeństwach.
Jednak wiecie, ja traktuje rozwód jako porażkę, swojego rodzaju przegraną a wiadomo facet przegrywać nie lubi i jakaś ujma to jest.
Ok, to grafiku dorzucę basen, bibliotekę i wyjazd w góry smile

5

Szczerze ? Wolałabym rozwodnika po przejściach niż starego kawalera smile Ale byłoby dobrze, gdyby uporał się z przeszłością i był gotowy na nowe. Nie ma nic gorszego niż randka z kimś, kto jest mocno skupiony na tym co było.

6

Właśnie sobie ostrzę pazurki na jednego fajnegpo 34letniego rozwodnika:D Więc wiesz... uważaj, bo może juz jakaś ostrzy je na Ciebie;)

7

Dzięki dziewczyny za rozwianie wątpliwości.
Gotowy na nowe jestem zdecydowanie. Nie wiem jak rozróżnić starego kawalera od rozwodnika bez dzieci - zn zachowanie.
Zawsze sprzątałem, gotowałem, prałem - takie normalne domowe czynności, nikt tego nie robił za mnie wcześniej i nie robi teraz. Pewnie czuł bym się skrępowany gdyby ktoś ogarniał moje ciuchy itp - ale to takie pierdoły.
Szkoda tylko że tego czasu tak mało na takie normalne wyjścia - ale macie rację, co ma być to będzie, prędzej lub później smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Związki po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024