rozmiar penisa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

1

Temat: rozmiar penisa

Cześć
Jestem tutaj nowy. Mam 21 lat jestem jeszcze prawiczkiem (choć nie jest to chyba ważne). Mam pytanie o rozmiar penisa mój ma ok 18cm długosci i 15cm w obwodzie. Pewnie wiele z was mi nie uwierzy ale ci którzy uwierzyli mam pytanie czy to jet duży penis czy średni i czy nie bedzie problemu z sexem? Nie chce oczymywac odp w stylu nie wielkosc a technika sie liczy. Chodzi mi o wielkość czy on jest duży czy średni i czy chciałybyście miec faceta z takim penisem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozmiar penisa

Wierzę, że możesz mieć takie wymiary penisa, ponieważ mój chłopak ma podobne i należysz do mężczyzn z dość dużym sprzętem.  Osobiście nam seks sprawiał dość duże trudności, ponieważ odczuwałam dość duży ból, mój chłopak także. Nie wszystkie pozycje od razu są do wykonania. wink. Bardzo ciężko było przebić błonę dziewiczą. Z czasem jednak jest coraz lepiej.

3 Ostatnio edytowany przez qet (2015-10-11 22:07:56)

z błona nie będzie chyba problemu pewnie dziewczyna już nie będzie dziwica jak ją znajdę, dziękuje za odpowiedź. jak ktoś jeszcze ma podobne doswiadczenia to bardzo bede wdzięczny za napisanie

4

qet napisał/a:

z błona nie będzie chyba problemu pewnie dziewczyna już nie będzie dziwica jak ją znajdę, dziękuje za odpowiedź. jak ktoś jeszcze ma podobne doswiadczenia to bardzo bede wdzięczny za napisanie

Jeśli nie będzie dziewicą to pewnie będzie lepiej, ponieważ nie będzie tam taka ciasna jak Ja wink.

5

Duży to pojęcie względne. Według statystyk łapiesz się na dużego. A odpowiedź na drugą cześć pytania brzmi tak, im bardziej przylega tym odczucia przyjemniejsze :-p.

6

Przede wszystkim nie chciałabym mieć faceta, który zastanawia się nad takimi rzeczami i robi z nich problem.

7

cslady napisał/a:

Przede wszystkim nie chciałabym mieć faceta, który zastanawia się nad takimi rzeczami i robi z nich problem.

Spokojnie jak będę miał dziewczynę to też nie będe o tym myślał a po za tym ja o tym nie mysle cały czas tylko chce posłuchac opini innych a to chyba nc złego?

8

A dlaczego mielibyśmy Ci nie wierzyć w wymiary Twojego penisa? yikes

9

to fajny rozmiar, niezaduzy a jednak wykraczajacy poza średnią krajową. smile dziewczyna na pewno poczuje. jak dla mnie taki rozmiar nie sprawia zadnych problemow czy bólu, no ewentualnie kiedy szyjka jest na dole, wtedy moze jednak dokuczac dlatego w takich dniach radze mniej dogłębne pozycje np. łyżeczkę, misjonarza smile

10

vinnga napisał/a:

czytałem kiedyś o rozmiarach na kafeteria i tam praktycznie każdy miał od 18 wzwyż a kobiety pisały tam ze pewnie faceci z małym piszą tak zeby się dowartościować a ja naprawde mam takie tylko ze tam na forum prawie nikt w to nie wierzy.
Widze ze tutaj już raczej nie mam dzieci i dziekuję za odpowiedź

11

qet napisał/a:
vinnga napisał/a:

czytałem kiedyś o rozmiarach na kafeteria i tam praktycznie każdy miał od 18 wzwyż a kobiety pisały tam ze pewnie faceci z małym piszą tak zeby się dowartościować a ja naprawde mam takie tylko ze tam na forum prawie nikt w to nie wierzy.

Jak szukałam jakiś informacji jakie pozycje są dobre jeśli partner ma dużego penisa to większość jakiś tematów z kafeterii była szczeniacka i chamska. Jeżeli facet ma małego, każdy mu współczuje i szuka rozwiązania problemu. Jak ma zaś dużego to wyśmiewa się taką osobę z zazdrości. Mój chłopak ma dużego i jestem z tego dumna, mimo problemów na starcie, wiem, że kiedyś nasze życie seksualne będzie udane.

12

podobno kobiety jak mają już troche wiecej lat to ich pochwa robi się troche luźniejsza i wtedy właśnie taki gruby penis to zaleta bo ona go zawsze czuje w sobie. To prawda?

13

Uwielbiam czytać takie tematy, są takie słodkie. big_smile

14

Tak to prawda wink. Dziewica czy początkująca kobieta zawsze będzie ciaśniejsza od tej która wcześniej rozpoczęła życie seksualne smile. Początkowo seks sprawia ból później się on zmniejsza, pochwa się przyzwyczaja do penisa i doznania z większym są silniejsze. Oczywiście prócz rozmiaru liczy się technika smile.

15

W takim razie dziewczyny poczatkujace mają problem z takimi rozmiarami to dlaczego w internecie i wszędzie pisza się ze lepiej jak facet dużego itp.... Jeszcze jedno pytanie z tego co tutaj przeczytałem to waznejesza jest grubość niz długośc?

16

Hej qet!    Wiesz co się najbardziej liczy? Efekt... Tak -- efekt... To co ona przeżyje z Tobą. To się liczy.
Duży penis na pewno jest dobrym atutem w uzyskiwaniu efektu.
Jak mąż i żona uprawiają seks przez parę miesięcy, to cipka się dostosowuje do penisa. Jak mąż ma małego, to jest taka ciasna, że trudno palca włożyć. Jak ma dużego, to jest rozciągnięta.

17

Gary dzieki za odpowiedź, nie wiedziałem ze pochwa się aż tak dopasowuje.

18 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-10-13 17:39:14)

To spory rozmiar, powyżej średniej krajowej i na pewno nie będzie problemu z czuciem go, z pozycjami. Nie masz czym się przejmować. No choć wiadomo, że jak się małego to też nie ma co, bo tego się nie zmieni, ale tutaj tym bardziej i z seksem problemów nie będzie, tylko pamiętaj technika też ma znaczenie i nie myśl od razu, że fajny rozmiar wszystko załatwi smile No myślę, że grubość jasne, że jakieś znaczenie ma, ale wiele daje to, że nie jest cienki i jest ok. Dziewczyny czasem chcą dużego, bo czasem tylko tak myślą, a nie próbowały z małym i wiesz, ale wiadomo jak się kocha, to i mały nie będzie takim problemem, pochwa jak napisano dopasowuje się i też jak najbardziej może być przyjemnie.

19

kitty nie za duży? Poważnie?
Chyba dla kobiet z pochwą jak wiadro :B

20 Ostatnio edytowany przez Snake (2015-10-13 20:09:13)

Moja nie ma jak wiadro, a na takiego nie narzeka, a bywa brutalnie lol

21

Snake żabko, ja nie obrażam. Ale mówić, że 18 cm to "nie za duży", jak to określiła kitty, to dla mnie przegięcie :B

22

Dla mnie nie za duży ale cóż, nie znam innych lol

23

qet napisał/a:

Ty za to wcale nie starasz się dowartościować chwaląc się solidną knagą, wykraczającą wysoko ponad średnią i o której każdy powiedziałby że jest git, na forum. -,-

Nadzieja89 napisał/a:

Jeżeli facet ma małego, każdy mu współczuje i szuka rozwiązania problemu. Jak ma zaś dużego to wyśmiewa się taką osobę z zazdrości. Mój chłopak ma dużego i jestem z tego dumna, mimo problemów na starcie, wiem, że kiedyś nasze życie seksualne będzie udane.

Na kafeterii jeśli ktoś ma małego to jest śmiech i pojazd.
Jesteś dumna że Twój chłopak ma dużego, jakby to była jego wina czy zasługa. big_smile Gratulacje. Ciesz się a nie bądź dumna.

24

Łógiń napisał/a:
qet napisał/a:

Ty za to wcale nie starasz się dowartościować chwaląc się solidną knagą, wykraczającą wysoko ponad średnią i o której każdy powiedziałby że jest git, na forum. -,-

Nadzieja89 napisał/a:

Jeżeli facet ma małego, każdy mu współczuje i szuka rozwiązania problemu. Jak ma zaś dużego to wyśmiewa się taką osobę z zazdrości. Mój chłopak ma dużego i jestem z tego dumna, mimo problemów na starcie, wiem, że kiedyś nasze życie seksualne będzie udane.

Na kafeterii jeśli ktoś ma małego to jest śmiech i pojazd.
Jesteś dumna że Twój chłopak ma dużego, jakby to była jego wina czy zasługa. big_smile Gratulacje. Ciesz się a nie bądź dumna.

Haha smile nie czepiajmy się już tak pojedynczych słów, wiadomo o co mi chodziło. Polewka jest i z takich i z takich, nie ma co ukrywać ludzie są okrutni w tych sprawach. Internet jeszcze to dobre miejsce na to...

25

Snake napisał/a:

Dla mnie nie za duży ale cóż, nie znam innych lol

Tzn nie za duży, w sensie, że nie ma co narzekać, to tak, ale niezaduży to też ma drugie znaczenie w sensie, że niezbyt duży i tu się nie zgodziłabym też, bo jednak do małych to daleko, to spory rozmiar.

26

To zalezy znam osoby co maja wieksze, napewno masz wiecej niz srednia... Nie wiem po co ten temat, jesli to miala byc reklama to mogles dac na siebie namiary moze jakas kobieta by do ciebie napisala big_smile

27

Temat tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia mojej ciekawości i poznania prawdy. Jak już wczesniej wsponiałem czytałem na kafeteria to tam 99% osób ma takiego  a patrząc na różne tabelki i średnie krajowe wyglądało że mój jest powyżej średniej ale na kafeteria 99% osób miało powyżej średnie wiec chciałem w końcu wiedziec kto mówi prawde a kto się myli:)

28

Może ja jestem inny ale mnie nigdy do głowy nie przyszło żeby się zastanawiać nad ... ciasnotą, nad tym ile wejdzie, jak wejdzie ...

Rozumiałbym obawy o erekcję, o nawilżenie, reakcję organizmu na stres, na tego typu rzeczy ale na to czy są luzy? Chyba za stary jestem na to forum.

29

qet napisał/a:

Temat tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia mojej ciekawości i poznania prawdy. Jak już wczesniej wsponiałem czytałem na kafeteria to tam 99% osób ma takiego  a patrząc na różne tabelki i średnie krajowe wyglądało że mój jest powyżej średniej ale na kafeteria 99% osób miało powyżej średnie wiec chciałem w końcu wiedziec kto mówi prawde a kto się myli:)

Jeśli chcesz znać statystyki, zajrzyj nie na forum, a do książek i publikacji z dziedziny seksuologii. Piszę to bez jakiejkolwiek złośliwości, jakby co wink

30

Jak jest za ciasno, to trzeba popieścić, wtedy się zmieści.... lol

31

Snake napisał/a:

Jak jest za ciasno, to trzeba popieścić, wtedy się zmieści.... lol

Na to jest recepta prosta, ale kłopot wszelkich dywagacji na temat penisa to jaka jest rada w drugą stronę?

32

Anemonne napisał/a:

Jeśli chcesz znać statystyki, zajrzyj nie na forum, a do książek i publikacji z dziedziny seksuologii. Piszę to bez jakiejkolwiek złośliwości, jakby co wink

W sumie to masz racje, na forach widze że każdy pisze co chce i część osób pisze prawdę ale w tylu wiadomościch cieżko stwierdzić kto.

33

nie masz jeszcze az tak bardzo małego penisa. Ja miałem 13cm we wzwodzie. Jak chcesz wiecej możesz wycisnąć tabletkami maxorman jeszcze prawie 3cm

34

Tak Ja bym chciala. I to Nie jest zart.

35

Bun napisał/a:

Tak Ja bym chciala. I to Nie jest zart.

A ile twoj penis ma długości?

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :