Zmiana zachowania kolegi/przyjaciela - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmiana zachowania kolegi/przyjaciela

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Zmiana zachowania kolegi/przyjaciela

Piszę tutaj, ponieważ zastanawia mnie dziwne zachowanie kolegi/przyjaciela.

Poznaliśmy się w szkole średniej, zakumplowaliśmy i jako że nie miałam koleżanek wśród dziewczyn, większość czasu w szkole, czasem po niej spędzaliśmy razem. Dużo rozmawialiśmy na różne tematy.
Potem poszliśmy na studia, do tego samego miasta, ale kontakt trochę się urwał. Ja próbowałam pisać do niego poprzez różne internetowe źródła komunikacji, czasem odpisywał, czasem nie, zwykle wymawiał się brakiem czasu. Przez ten czas miał tam jakąś dziewczynę, nie wiem jak długo, nie wiem czy się układało czy nie, po zerwaniu dalej jest jego koleżanką.
Do sedna, spotkaliśmy się jakiś czas temu przypadkiem, ale obydwojgu nam się śpieszyło, więc "umówiliśmy" się, że się kiedyś spotkamy. Jednocześnie mam tu parę znajomych, które on też się zna. Umówiłam się z nimi na spotkanie i tego samego dnia zadzwonił on. Spytał się co robię, powiedziałam jak jest, spytałam się co się stało i powiedział, że mieliśmy się spotkać. W głosie słychać było takie rozczarowanie. Uważam, że myślał, że zapomniałam o naszym spotkaniu, ale z nim planowałam się spotkać kiedy indziej. Ostatecznie spotkaliśmy się wszyscy razem tego samego dnia. Na spotkaniu rozmawialiśmy o różnych rzeczach, ale nadzwyczaj często pojawiał się temat związków, postrzegania chłopaków przez dziewczyny, itp. rozpoczynany przez niego. Nie angażowałam się zbytnio w rozmowę na ten temat, gdyż doświadczenia nie mam w ogóle, ale on po wypowiedzeniu się wszystkich i tak zawsze pytał co ja myślę na ten temat.
Temat ze względu na kilka znajomych zszedł na staropanieństwo/kawalerstwo, podczas rozmowy nie pytał mnie o zdanie, ale potem, kiedy odprowadziliśmy koleżanki i szliśmy już w naszą stronę wrócił do tego tematu i wypytywał czy ja też mam takie poglądy. Potem była zwykła rozmowa na inne tematy. Na pożegnanie przytulił mnie, a nigdy wcześniej tego nie robił. Od spotkania z jego strony cisza.

Zastanawia mnie taka zmiana w jego zachowaniu. Możecie się wypowiedzieć czy coś nadinterpretowuję czy jednak nie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmiana zachowania kolegi/przyjaciela

Ale jaka zmiana? Że przutulił? Wcześniej tego nie robił bo Cię nie widział i nie miał z Tobą kontaktu.
Czy to ,że się nie odzywa?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmiana zachowania kolegi/przyjaciela

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024