Białe szaleństwa ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Białe szaleństwa ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Białe szaleństwa ;)

Poranny śnieżny widok z okna rozbudził we mnie ochotę na białe szaleństwa na śniegu...
I choć mróź ostro trzyma - nie jest mi straszny kiedy jestem w ruchu i robię to co uwielbiam...
Chyba najbardziej lubię...heheh - jazdę na sankach i "jabłku" - robimy sobie czasem ze znajomymi takie wypady późnym wieczorem i szalejemy do woli big_smile no cóż można sobie powspominać dawne beztroskie czasy wink
Czasami jeżdżę na nartach i łyżwach - ale średnio potrafię...mam jednak postanowienie poprawy wink
Kocham za to spacery i to najlepiej takie w górskim krajobrazie - i grzane piwko po big_smile

Jak jest z Wami - czy tak jak ja lubicie aktywnie spędzać czas gdy na dworze biało?
Czy jednak wolicie pod kocykiem pić gorącą czekoladę i zimowy krajobraz podziwiać tylko z okna?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Białe szaleństwa ;)

Ja to trochę taki bojączek jestem i zawsze się boję, zę przewrócę i złamię rękę czy nogę. wink Ale jazdę na sankach czy łyżwach lubię. Mieszkam niedaleko jeziora, więc widoki piękne zimą. I często, gdy jezioro jest zamarznięte, to się ślizgamy po nim. Największą frajdę ma mój narzeczony big_smile ale ja też. Lubię spacerować przez cały rok i zimą niestraszne mi mrozy. Lubię, kiedy jest śnieg, lekki mrozik i słoneczko świeci. Super.

3

Rozbawił mnie trochę tytuł bo "białe szaleństwo" nazywano u mnie twarożek... big_smile
ja wolę ruch, kulig itp ale z okna też lubię podziwiać krajobraz...
walka na śniezki, robienie aniołków.... fajnie czasem tak beztrosko się pobawić ach.... uwielbiam zimę

4

Ach,ja uwielbiam gdy pada śnieg,jest tak biało dookoła.Te spacery wieczorami,świeże rześkie powietrze,różowe poliki i nosy od mrozu.Lepienie bałwanów,wojna na śnieżki i oczywiście jazda na sankach smile Niestety brakuje mi tego,bo niestety u nas śnieg to rzadki widok,chociaż ku ogólnemu zaskoczeniu w zeszłym roku sypnęło śniegiem i to konkretnie,jak w Polsce.Więc mam cichą nadzieję,że i w tym roku aura nas zaskoczy i będzie biało smile

5

A jak tam u Was z jazdą na nartach bądź snowboardzie? Uwierzcie mi, że to jest dopiero prawdziwe białe szaleństwo. Chyba polecę do Bułgarii na kilka dni żeby poszaleć u stóp Gór Pirin, zaraz przy szczycie Todorka

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Białe szaleństwa ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024