bita przez chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » bita przez chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: bita przez chłopaka

co mam zrobic moja historia jest dosc straszna ale nie mam nikogo  nikogo kto by mi pomogł  jestem sama.... jestem z chłopakiem od dwóch lat na poczatku było fajnie ale któregos dnia zaczał na mnie krzyczyc bardzo potem było tylko gorzej zaszłam w ciaze 3 razy bym przez niego poroniłam prawie byłam w ciazy on mnie bił wzucał pod prysznic oblewał zimna woda zucał mna o wszystko ciagnał za noge i  wyrzucał  za dzwi...raz wyzucił mnie w deszcz na boso i tylko w koszulce i spodenkach ,coraz było gorzej. urodziło sie dziecko przeprowadzilismy sie tam było piekło  podnosił mnie do gory i dusił szarpał za włosy kopał po żebrach brzuchu plecach po głowie gdzie sie dało.... błagałam płakałam prosiłam aby przestał ale on był coraz gorszy...nie chciałam od niego odejsc myslałam ze zmieni sie.potem znalezlismy swoj własny katek szczescie nie trwało dlugo... któregos razu zabrał mi mój telefon chciałam poprostu go wziac bo był mój a on zucił mnie na ziemie skopał wstałam ustałam podszedł uderzył mnie w twarz i powiedział ze zasłuzyłam kopał mnie po nogach juz innego dnia mniałam całe sine nogi rozciał mi reke kluczami potem wybił mi reke az wystawała mi kosc w nadgarstku potem znów dusił mnie i mowił ze bede codziennie bita ze bedzie bił mnie tak aby nikt nie widział a zeby bolało ze sie przyzwyczaje i bede wiedziała ze czeka mnnie bicie dzis siedziałam a on złapał mnie za włosy zaczał ciagnac czułam ze wyrywała sie  ... zawsze spuszczałam głowe wyzywał mnie od debili szmat suk zbedne gówno niechiany człowiek dziwka spod latarni...   ja tak bardzo go kocham ze wybaczałam mu to zawsze ale juz nie mam sił pyta czmu jetsem taka dziwna ze kiedys taka nie byłam wiem ze stałam sie inna przez niego on mnie zmienił tak bardzo bym chciała zeby zmienił sie aby było tak jak kiedys zawsze twierdził ze nic mi nie zrobił ze nie uderzył ze sama se to zrobiłam,,,,,,,,,,,,,,tesknie za tamtymi chwilami chciała bym znow usiasc obok niego słyszec bicie jego serca byc szczesliwa,pyta czy jestem szczesliwa mowie ze tak ale tak nie jest czuje pustke ze jestem nie potrzebna nikomu co wieczór jak zasnie modle sie do boga aby juz mnie nie ił i płacze jestem juz bezsilna nie mam w nikim wsparcia komu tego powiedziec ale ja go kocham  zawsze marzyłam o prawdziwej rodzinie domie pełniej miłosci

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: bita przez chłopaka

Dziewczyno, jeżeli to jest prawda co piszesz, to tylko jedno masz wyjście, spierd...aj od Niego ja najdalej!!!

Tylko błagam, nie pisz o miłości, bo to jest chora sytuacja!!!

3

Przepraszam czy Ty sobie żartujesz z tęsknotą za "tamtymi chwilami"? Policja, odejście i tyle. Dziewczyno, to jakiś obłęd!

4

moze znowu troll
juz dwa poematy dzis byly

5

Szczerze wolałabym, żeby to był troll.
Przecież tego się nie da czytać.

6

własnie codzi o toze on mnie przeprasza I JAKIS CZAS JEST OKEJ I POTEM TO SAMO

7

CHODZI O TO ZE *

8

A kochasz swoje Dziecko?

9

JAK NIE ROBI TEGO TO JEST BARDZO FAJNIE ALE JA JUŻ SIĘ GO BOJE A NIE POTRAFIĘ ODEJŚĆ BO GO KOCHAM

10

oczywiście że kocham ale chciała bym też aby moje dziecko mniało ojca ona go kocha

11

Ojca, który bije?!
Przecież za nie długo, to Dziecko będzie bił!

Jak nie chcesz odejść dla swojego dobra, zrób to dla Dziecka!!!

12

To jest zwyczajny troll. Kobieta która byłaby w takiej sytuacji nie miałaby odwagi napisać nawet na forum. To co mnie przeraziło, to to że owszem wiele kobiet tak żyje. Bezsilność wyuczona jest czymś okropnym. Nie da się tego tak za dotknięciem różdżki, zlikwidować.

13

Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia"

Oferta dla osób uwikłanych w przemoc w rodzinie:

infolinia 801 12 00 02 czynna od poniedziałku do soboty w godz. 8.00 - 22.00, a w niedziele i święta w godz. 8.00 - 16.00.
    Za pośrednictwem infolinii można uzyskać wsparcie psychologiczne, informacje na temat przeciwdziałania przemocy w rodzinie, w tym o istniejących możliwościach prawno-proceduralnych oraz lokalnych placówkach pomocowych.

telefoniczne dyżury prawników: 22 666 28 50 w poniedziałki i wtorki w godz. 17.00–21.00,  801 12 00 02  w środy w godz. 18.00 - 22.00
    Prawnicy udzielają informacji na temat przepisów prawa i procedur związanych z przeciwdziałaniem przemocy w rodzinie.

poradnia  e – mailowa pod adresem: niebieskalinia@niebieskalinia.info

14

sama jetes toll dziewczyno ja dzis znow dostałam  wpierdziel ,no tak człowiek chce pomocy wygadac sie innym a tu prosze zero zrozumienia sie nie dziwei ze inne kobiety w mojej sytuacji nie mowia nikomu nic skoro nikt nie pomaga dziekuje z apomoc juz dzwonie moze tam mi pomoga bo nie mam sił juz

15

adziocha1997 napisał/a:

sama jetes toll dziewczyno ja dzis znow dostałam  wpierdziel ,no tak człowiek chce pomocy wygadac sie innym a tu prosze zero zrozumienia sie nie dziwei ze inne kobiety w mojej sytuacji nie mowia nikomu nic skoro nikt nie pomaga dziekuje z apomoc juz dzwonie moze tam mi pomoga bo nie mam sił juz

na serio ?
Jeśli tak wygląda twoje zycie,to jesteś głupia,zwyczajnie głupia.
Kiedy się ockniesz ? Jak wylądujesz w ciężkim stanie w szpitalu?

Kochaj go dalej,kochaj z każdym wybitym  zębem,z kazdym wyrwanym włosem i każdym siniakiem na ciele.
A dzieciak niech na to patrzy.

16

własnie nie potrafie odejsc ja jestem bardzo osoba uczuciowa jestem sama nie mam gdzie isc ,myslisz ze nie próbowałam?  nie mam takiej odwagi nie jestem silna tak jak ty a bardzo tego ci zazdroszcze a myslisz ze jakas terappia nam by pomogła?czy jest choc mała szansa ze on sie zmienił by?

17

jesli nie bedziesz chciała nikt ci nie pomoze
bardzo dobrze zadzwon
tylko musisz przestac go tlumaczyc i bronic
i odejść od niego przede wszystkim bo chodzi glownie o dobro dziecka

18

adziocha1997 napisał/a:

własnie nie potrafie odejsc ja jestem bardzo osoba uczuciowa jestem sama nie mam gdzie isc ,myslisz ze nie próbowałam?  nie mam takiej odwagi nie jestem silna tak jak ty a bardzo tego ci zazdroszcze a myslisz ze jakas terappia nam by pomogła?czy jest choc mała szansa ze on sie zmienił by?

On się nie zmieni, chociaż nie, zmieni się, zmieni się w gorszego potwora, który będzie też bił Wasze Dziecko, tego chcesz?

Ja wiem, nie byłam nigdy w takiej sytuacji i mama nadzieję, że nigdy nie będę i wiem, że mi się dobrze pisze w zaciszu mojego spokojnego domu, ale proszę Cię nie możesz żyć z tym tyranem.
Vian Ci napisała przydatne informacje, proszę skorzystaj z tego!!!

19

tak napewno skorzystam z tego ja potrzebuje pomocy bo juz nie daje ady jestem bezsilna tylko nie wiem czemu on to robi kiedys tak nie było

20 Ostatnio edytowany przez Nigdy (2015-09-26 20:56:15)

Jeżeli od niego nie odejdziesz, on Cię w końcu zabije...Rocznie w taki sposób ginie w Polsce ok. 150 kobiet, chcesz być jedną z nich? Chcesz by Twoje dziecko nie  miało matki? Pomyśl, u was nie ma żadnej miłości...To nie rodzina to piekło.

21

adziocha1997 napisał/a:

juz dzwonie moze tam mi pomoga bo nie mam sił juz

Zadzwoniłaś?

22 Ostatnio edytowany przez De Kold (2015-09-26 22:24:14)

Co z tego, ze kiedyś był inny. To już nie wróci nie ważne ile będziesz czekać.
Ludzie się nie zmieniają.
Ale typowe jest dla bitych kobiet, że jak partner po wszystkim je przeprasza to one tak bardzo cieszą sie z tych paru minut, gdy jest dobrze, że zapominaja o wszystkim co było.