Pytanie dotyczące ciąży - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pytanie dotyczące ciąży

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pytanie dotyczące ciąży

Witam kochalem sie ze swoja dziewczyna 26 sierpnia, oczywiscie w prezerwatywie jednak mialem wrazenie iz mogla pęknac chociaz nie jestem pewny. Dzis dziewczyna dostala niby pierwsze objawy okresu jednak mowi iz krew jest jakby gestsza. Czy jesli jest okres moge byc spokojny czy okres od czasu sierpnia to za maly czas aby wykluczyc ciaze?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie dotyczące ciąży

Zróbcie test ciążowy , kosztuje w aptece 10zł , a na pewno będziecie spokojniejsi smile po takim czasie test potweirdi bądź wykluczy ciążę .
pozdrawiam

3

Brak okresu u kobiety może świadczyć o ciąży, jednak nie musi, ponieważ choroba czy stres może go opóźnić. Nie rozumiem jednak, jak można się zastanawiać nad tym czy krew jest rzadka czy gęsta O.o. Ja mam raz okres obfity, raz prawie nie zauważalny, raz umieram kiedy go mam, jeszcze innym razem jakby go nie było .

Jeśli zaś jesteście zaniepokojeni czymś to albo kupcie test ciążowy, albo dziewczyna niech się zgłosi do ginekologa, on rozwieje wszelkie wątpliwości.

4 Ostatnio edytowany przez Akaya (2015-09-16 00:12:27)

Krew jest gęstsza xDD
Ahahahaha przepraszam xD

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pytanie dotyczące ciąży

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024