witam. czy są tu panie lub panowie co pracują w zakładzie na lince.
Chciała bym się dowiedzieć czy ciężko jest tak pracować. Czy szybko się nauczę co i jak..
Bardzo się obawiam co i jak..
Nutka, co to jest za praca? tak z ciekawosci bo nie slyszalam takiego okreslenia.
Grinta u mnie tak się mówi. Jak ktoś pracuje np w zakładzie gdzie sie szyje pasy samochodowe i przykręca jakąś część i tak 8 godzin..
ze linia produkcyjna ? ![]()
Kwadrad tak.:)
6 2015-09-11 16:49:28 Ostatnio edytowany przez grinta (2015-09-11 16:50:29)
tak podejrzewalam ale kiedys mowilo sie na to "na tasmie" ![]()
Nauczysz sie bo to automatyczna robota. Jak to w nwej sytuacji zawsze na poczatku trzeba ogarnac temat duzo wolniej. Nie stresuj sie-inni dali rade to Ty tez dasz ![]()
Ale przecież praca na linii produkcyjnej może być tak różna, że sam fakt, że łączy je to, że to linia produkcyjna jest najmniej istotny.
Linia produkcyjna/praca taśmowa to q zasadzie praca począwszy od segregowania owoców czy warzyw w przetwórni po prace przy linii produkcujnwj w zakładach przemysłowych gdzie się sklada różne urządzenia. I jeden nie da rady patroszyć ryb przez 8 h, a inny przykręcić tysiąc razy tej samej srubki.
Wbrew pozorom praca przy taśmie może być ciężka jak i całkiem lajcikowa.
Ale przecież praca na linii produkcyjnej może być tak różna, że sam fakt, że łączy je to, że to linia produkcyjna jest najmniej istotny.
Linia produkcyjna/praca taśmowa to q zasadzie praca począwszy od segregowania owoców czy warzyw w przetwórni po prace przy linii produkcujnwj w zakładach przemysłowych gdzie się sklada różne urządzenia. I jeden nie da rady patroszyć ryb przez 8 h, a inny przykręcić tysiąc razy tej samej srubki.
Wbrew pozorom praca przy taśmie może być ciężka jak i całkiem lajcikowa.
To prawda, samych fabryk jest mnustwo rodzai, są lekkie prace i ciężkie.
To czy sobie Natka poradzisz z pracą przy lini produkcyjnej, to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie samej i od Twojego chcenia.
Jeej.A ja sądziłam,że temat będzie o myciu elewacji,tudzież okien na lince w jakimś drapaczu chmur ![]()