Zanim zwiążesz się z angolem - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-12-13 11:24:43

adey111
Zaglądam tu coraz częściej

Zanim zwiążesz się z angolem

tak to bylo wszystko dobrze, potem urodzila sie nasza niunia i od tamtej pory przychodza do nas listy do zaplaty z przed 7 lat nawet i to przed swietami na ktore nas i tak niestac. to juz trzeci taki a kazdy byl na pokazne sumy. tak wiec zanim sie zwiazesz z angolem to sprawdz jego historie kredytowa. nie sugeruj sie jego wiekiem bo jak ja go poznalam to mial 23 lata! ciekawe ile jeszcze przyjdzie.

#2 2009-12-13 11:38:35

apoteoza23
Przyjaciółka Forum

Re: Zanim zwiążesz się z angolem

współczuję Ci bardzo ale to chyba wszystkich dotyczy nie tylko angolów ale wszystkich męzczyzn i kobiet.

Rozdzielności majątkowej nie macie? a moze popytaj się jakis specjalistów żebyś nie była zodbowiazana do spłacania tego kredytu. Jeśli on narobił tych długów przed małżeństwem nie masz obowiazku jego spłacać.

#3 2009-12-13 11:52:28

adey111
Zaglądam tu coraz częściej

no niby tak ale to ja mam jego wszystkie karty i ja zadze domowymi wydatkami. troche mi go nawet zal bo widze ze tez mu przykro ale mowi ze niepamietal o tym bo to bylo 7 lat temu. trubno zaplacimy ale radze wszystkim zeby sie zabezpieczyli tym bardziej w anglii bo tu to chyba wszyscy maja dlugi od momentu pierwszej karty do bankomatu.

#4 2010-01-02 19:02:35

Ruda Punk
Na razie czysta sympatia

Ja spotkałam blondyna, który okazał się koszmarnym dupkiem.
Uważaj, zanim zakochasz się w blondynie. Bo chyba wszyscy oni są koszmarnymi dupkami.

Wiem, że to było bez sensu. Miało na celu uświadomienie autorce, jak bardzo bezsensowne jest jej podejście do problemu.
Facet jest dupkiem, fakt, gnidą nawet i bardzo Ci współczuję, ale nie jest żadnym ANGOLEM i nie wszyscy ANGLICY są tacy. Wśród Polaków znajdziesz wielu dużo gorszych, zapewniam Cię.

#5 2010-01-05 19:50:00

FuckinPrinsess
Tajemnicza Lady

Co do blondyna masz zupełną racje ! Też spotkałam blondyna który był koszmarnym dupkiem !

#6 2010-01-10 15:16:46

Kath
Na razie czysta sympatia

Fakt faktem, że wszyscy mężczyźni tacy są. Ale w Anglii tak jest, że banki mają przeświadczenie, że im więcej kredytów brałeś ( i spłacałeś) tym lepszym klientem jesteś. A większość Anglików jakich znam, żyje na kredyt. I to mimo, że przy ich zarobkach mogliby żyć normalnie bez wpadania w długi. Ale to tez nie reguła przecież. Bo patrząc w ten sposób bylibyśmy w stanie stwierdzić, że wszyscy Polacy to złodzieje i chlejusy smile

#7 2010-01-10 20:53:21

Ruda Punk
Na razie czysta sympatia

Ja odnoszę wrażenie, że największym problemem tego nieszczęsnego "angola" było nie życie na kredyt, tylko to, że nie poinformował o tym swojej partnerki... Ale mogę się mylić.

FuckinPrinsess napisał:

Co do blondyna masz zupełną racje ! Też spotkałam blondyna który był koszmarnym dupkiem !

Może to ten sam? XD

#8 2010-01-15 20:53:46

FuckinPrinsess
Tajemnicza Lady

Ruda Punk napisał:

Może to ten sam? XD

Możliwe , choć nie wiem bo on był aż z Białorusi xdd

Ostatnie tematy :

Stopka forum