Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!
Nie jesteś zalogowany.
Nie potrafię osiągnąć orgazmu podczas stosunku z mężczyzną, natomiast tego problemu nie mam podczas onanizacji. Tylko kilka razy zdarzyło się, że udało mi sie osiągnąć orgazm kiedy kochałam się z mężem, doszło do tego, że zaczęłam udawać, że osiągam orgazm, żeby mąż nie czuł się źle. Jestem załamana!
Z tego co piszesz wynika,że potrzebujez dodatkowej stymulacji łechtaczki. Powinnas też porozmawiać z partnerem i wytłumaczyć, że potrzebujesz dodatkowych pieszczot. Najlepiej mu po prostu pokazać, bo on się przeciez nei może dowiedzieć w inny sposób. Jedną z pozycji, które pobudzają też łechtaczkę jest pozycja na boku, kedy mężczyzna leży za kobietą i ręką pieści łechtaczkę. Może to robić również sama kobieta.
Twoj maz powinien wiedziec, iz by doprowadzic Cie do orgazmu potrzebna jest dodatkowa stymulacja! Nie ukrywaj tego przed nim. Wiele kobiet w ogole nie osiaga tzw. orgazmu pochwowego. Jesli Tobie zdarzylo sie szczytowac z partnerem podczas stosunku znaczy to, ze powinniscie popracowac nad odpowiednia pozycja. Mowi sie, iz pozycja na jezdzca (Ty na partnerze) sprzyja kobiecemu szczytowaniu. Nie powinno byc to dla Ciebie wstydliwe! Jestes jedna z wielu kobiet, ktore szczytuja przy stymulacji lechtaczki (jak przy onanizacji) i jesli chcialabys tak dochodzic z Twoim partnerem - niechaj on sie tym zajmie!