Były chciał grać na dwa fronty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były chciał grać na dwa fronty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Były chciał grać na dwa fronty

Mój były facet po rozstaniu wrócił do swojej ex. Przez 2 miesiące to przede mną ukrywał a ostatnio  często chciał się spotykać dzwonił pisał,że tęskni.Przypadkowo odkryłam ich zdjęcie, zadzwoniłam do niej i potwierdziła, że już dawno do siebie wrócili. Napisałam do niego wypieral się,że to nieprawda.zerwalam z nim kontakt a jak dowiedział się, że do niej zadzwoniłam zaczął się mscic. Nie reaguje na złośliwe wiadomości ale męczy mnie ta sytuacja bo chciałam się uwolnić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Były chciał grać na dwa fronty

No i się uwolniłaś, brawo (?)

3

Nie do końca skoro nie daje mi spokoju a wiem,że to nie koniec

4

Czy to jest ten sam partner, o którym pisałaś tutaj: http://www.netkobiety.pl/t88353.html ??

5

Tak IsaBella

6

Ale dopiero wczoraj wieczorem zaczął pisać wiadomości i dodał kolejne zdjęcia z nią

7

Z poprzedniego wątku który założyłaś zaledwie wczoraj ... wynika, że jedyne co on zrobił, to: "Od niego dostałam tylko smsa o treści: zadowolona?? "
Jak wygląda ta jego zemsta i nie dawanie Ci spokoju ? Skąd wynika u Ciebie to przeświadczenie, że to nie koniec ?
Bo nie bardzo rozumiem ...

8

Zaczął pisać kolejne wiadomości, niezbyt mile.poczuł się urażony i wiem,że nie odpuści

9

Zablokuj jego numer.
Kasuj bez czytania.
Jeśli w tych wiadomościach jest jakaś groźba - odpisz mu raz, że jeśli nie przestanie, to zachowasz wszystkie jego wiadomości jako dowód - i użyjesz ich przy zgłoszeniu tych gróźb na policję.

W czym problem ?

10

Masz rację IsaBella. Jeśli nie odpuści będę musiała tak zrobić.

11

marka700 napisał/a:

Nie do końca skoro nie daje mi spokoju a wiem,że to nie koniec

Nie potrafisz sobie z nim poradzić czy nie chcesz?????
Nie odpisuj na jego wiadomości,olej to ja bym go nie blokowała-po co tak jak ci ktoś już tutaj doradził nazbieraj trochę tych smsów-potem ładnie do niego napisz ze miarka się przebrała i idziesz na policje i tak zrób! Groźby wyzwiska są w Polsce karalne,ja tak zrobiłam z eks żoną mojego eks-ta pisała takie smsy że policja nie wierzyła że to kobieta-po interwencji nastał spokój!

12

Postaraj się ich ignorować. Ja po rozstaniu wytworzyłam sobie taką sztuczną skorupę szczęścia - udawałam że świetnie sobie z tym radzę, chodziłam na imprezy, umawiałam się na randki z facetami poznanymi przez internet. W domu oczywiście szlochałam i tylko moja przyjaciółka i mama wiedziały jak cierpię. Był to okropny dla mnie czas, ale te spotkania z ludźmi bardzo mi pomogły zbudować na nowo poczucie wartości. Po 3 miesiącach ten najgorszy ból przeszedł, w dodatku zupełnie przypadkiem udało mi się poznać mojego obecnego chłopaka (również przez internet) smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były chciał grać na dwa fronty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024