opóźniona miesiączka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » opóźniona miesiączka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: opóźniona miesiączka

Cześć,
od pół roku planuję ze swoim narzeczonym dziecko (mamy już wyznaczoną datę ślubu od dawna), raz już nam się udało, ale niestety w 7 tygodniu fasolkę straciliśmy. Problem w tym, ze nie pamiętam kiedy ostatnio miałam okres. poroniłam 4 maja a później już nie śledziłam swojego kalendarzyka. jestem pewna tylko tego ze od początku lipca do teraz nie pojawiła się u mnie miesiączka. robiłam tydzień temu test i wynik był negatywny...
co sądzicie  ?

buziaki

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: opóźniona miesiączka

U nas było podobnie, ale ja dostałam jeden okres po poronieniu a później już nie, zrobiłam test i wyszedł pozytywny.

Może zrób następny za tydzień?

Być może że po poronieniu rozregulował Ci się okres.

Jeśli testy będą nadal negatywne a miesiączki będzie brak, pójdz do ginekologa.

3

oczywiście na wizytę u ginekologa jestem już umówiona, tyle że dopiero na 2 września, bo jest na urlopie. do tego czasu chyba zeświruję. rozregulowanie rozregulowaniem, ale żeby aż tak długo się spóźniał? nie będę ukrywać ze mam ogromną nadzieję że to jednak ciąża, bo czekamy na dzidziusia jak pięciolatek na gwiazdkowy prezent, aczkolwiek czuję w sobie tę nutę obawy- jeśli to ciąża, czy znów czeka mnie jej tragicznie szybkie zakończenie ?

4

Oh trzymam kciuki mała.czarna. Bądź dobrej myśli :3

5

mimo tego, że niewiele z Was się mną zainteresowało i tak dziękuję za wsparcie. Akaya i Moncoeur, dziękuję Wam z całego serca i chciałabym Was poinformować że... dziś rano zrobiłam kolejny test. wyszedł pozytywny big_smile tym co będzie dalej już się nie przejmuję, znów rośnie we mnie maleństwo i nadzieja na założenie wspaniałej rodziny smile
buziaki i uściski

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » opóźniona miesiączka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024