Słabo rosnące włosy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Słabo rosnące włosy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Słabo rosnące włosy.

Witam.
Mam takie pytanko. smile
Jest ono dość dziwne. Ale mam nadzieje, że znajdzie się ktoś kto się zna.
25 maja, tego roku miałem usuwanego oponiaka. Pisałem już kiedyś o tym. Ale mniejsza o to.
Blizna jest mało widoczna i świeża. To znaczy jest czerwona, dodatkowo stosuje maść na blizny. Już teraz nic nie widać. A jak zblaknie, to tak jakby jej nie było. smile
Problemem są włosy. Otóż na samej bliźnie włosy nie wyrosną i ja o tym doskonale wiem. Choć, ostatnio jeden mi wyrósł. To znaczy, wygląda to tak jakby rósł na bliźnie. Widocznie jest bardzo cienka ta blizna. Gorsza sytuacja jest obok blizny, jak i po jej jednej i drugiej stronie tak po 5mm czyli w sumie 1cm, prawie nie rosną mi włosy. To znaczy coś tam, ale o wiele jest ich mniej. I to widać. Czyli:

1. Dlaczego włosy słabo rosną obok blizny?
2. Czy w ogóle wyrosną.
3. Może jakaś maść albo witaminy?

ps. A jeszcze dziwniejsze są takie trzy równe kółka, o średnicy ja wiem? Może z 1cm. Jest tak: blizna, parę włosów na krzyż, normalnie rosnące włosy i ów kółeczko. Co ciekawe one są równolegle do blizny i tam nie ma żadnego śladu blizny, nawet tam nie miałem nic rozcinane. A włosów jest tak samo mało jak tych co są obok blizny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Słabo rosnące włosy.

Jeśli chcesz coś, aby rosły babyhairy to polecam olejek Sesa. Naprawdę jest skuteczny. Zapach wielu osobom niby przeszkadza, ale mój brat myślał, że to moje moje nowe perfumy i mu się bardzo spodobał wink. Wiem, że to może trochę babska porada, ale dla serio dla pięknej fryzury...

3

Dzięki Luna. Mam też do Ciebie jedno pytanie. Bo ja stosuje, tą maść na blizny, jest to contratubex. Nie będzie to ze sobą kolidować? A i czy wiesz może, co jest najlepsze na przebarwienia po trądziku? Bo od tej głupiej strydoterapii dostałem trądziku, trądzik znikną, ale zostały przebarwienia.

Kurcze, jeszcze mam lekko opuchniętą lewą stronę twarzy, pytanie ile taka opuchlizna będzie znikać?

ps. Tak swoją drogą jakbym wiedział, co powodują te sterydy a dokładnie dexaven, to bym nigdy się na nie nie zgodził. Nie mylić z sterydami na wzrost mięśni. Bo te do leczenia czynią według mnie więcej złego niż dobrego. Przed szpitalem chodziłem na siłownie, miałem ładnie wytrenowanego bicepsa, po tej głupiej sterydoterapii bicepsy zmalały mi po 4cm średnicy. A i po tych sterydach bardzo chce się jeść, jadłem ciągle od rana do wieczora i przez 3 tyg i nawet pół kilo nie przytyłem.

4

Szczerze mówiąc na żadne z Twoich pytań nie mogę odpowiedzieć, bo nie mam wystarczającej wiedzy hmm.

5

Nie no, nic się nie dzieje. Ale doceniam to że chciałaś pomóc. smile

6

Może ktoś zaraz przybędzie z odsieczą i da radę bardziej pomóc wink

7

Też mam taką nadzieje. smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Słabo rosnące włosy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024