Prosze o pomoc jestem juz zdesperowana i zmęczona tym wszystkim!:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prosze o pomoc jestem juz zdesperowana i zmęczona tym wszystkim!:(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Prosze o pomoc jestem juz zdesperowana i zmęczona tym wszystkim!:(

Jestem  na forum pierwszy raz nigdy nie pisałam o swoim związku  publicznie .Doszłam  do wniosku że  może jednak warto wygadać się że  tak powiem obcym ludziom może ktoś  miał w życiu podobny problem okey  zacznę od początku  jestem w  związku juz 1,5roku kocham tego faceta zależy mi na nim choć  czasem pękam i chciała  bym go  zostawic odejść mam tak od pewnego czasu  Poznałam   go przez  internet  namówił  mnie na spotkanie i bam stało sie zakochałam cholernie  jak to na początku  było cudownie  nocne spacery rozmowy pocałunki było niesamowicie kurcze jestem romatyczką cholerną  tak na marginesie jednak z czasem poznał jego dom rodzinę on moją wszystko pięknie ładnie  choć ja zauważyłam ze ja jestem na drugim planie  co prawda ma gospodarstwo obowiązku nie chce byc okropną  egoistką ..... ale spedza ze mną tylko wieczory jezdzi o  de  mnie  nad ranem  brakuje mi spedzania z  nim czasu takiego bycia naprawde  razem pisze mu  a on swoje ze on tak musi naczej  sie nie   da że ma obowiązki a zostawać bdzie dłuzej jak sie zareczymy słucha sie rodziców a ma 25 lat ! nie ma swojego zdania  chce isć na kompromis nawet raz w mesiącu dwa dni tylko  ze mną żebyśmy byli razem jakies spacery nawet poranne śniadania i kawa  brakuje mi takich  drobnostek nie chce  byc  w swiadomosci z nim che byc w jego życiu nie tylko  w nocy czesto sie kłócimy boje sie ze ten nasz związek sie rozpadnie boje  sie okropnie;(  Kocham  Go  co robić może jakieś rady

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez verdad (2015-08-05 06:18:00)

Odp: Prosze o pomoc jestem juz zdesperowana i zmęczona tym wszystkim!:(

Napisz, o co tak naprawde chodzi.
Jakos nie wierze, ze o to tylko, ze nie chce zostawac na noc ?
Bo skoro jest tak dobrze, to czulosci, ktora Ci dal wieczorem powinno wystarczyc do rana ?Jego rodzice wtracaja sie w Wasz zwiazek ?
Po zareczynach to ma sie zmienic ?
A kiedy zareczyny ?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prosze o pomoc jestem juz zdesperowana i zmęczona tym wszystkim!:(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024