krem pod oczy i na pierwsze zmarszczka mimiczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » krem pod oczy i na pierwsze zmarszczka mimiczne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: krem pod oczy i na pierwsze zmarszczka mimiczne

Mam 24 lata i zauwazylam,  ze pod oczami robia mi sie pierwsze zmarszczki mimiczne. Jaki kosmetyk polecacie pod oczy , aby pomogl i je zmniejszyl,  wygladzil?
Jaki polecacie krem do twarzy też na pierwsze zmarszczki mimiczne?  Potrzebuje czegos,  co ich nie powiększy a wygladzi.  Znacie jakies perelki,  ktore warto używać, bo są naprawdę dobre?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: krem pod oczy i na pierwsze zmarszczka mimiczne

Age Killing Effect Vis Plantis działa bardzo dobrze wink

3

Stosowanie czegokolwiek na zmarszczki mimiczne w wieku lat 24 oznacza, ze w wieku lat 34 bedziesz miala dwa razy wieksze.

Chemia, ktora bedziesz sobie aplikowac przez lata zaszkodzi bardziej niz aktywne skladniki przyniosa efekt.

Zadbaj o oczy - naucz sie chodzic w okularach slonecznych by nie mruzyc oczu, dbaj o wzrok i nie przemeczaj oczu - zmarszczki poglebiaja sie podczas mruzenia oczu i ZADEN preparat nie pomoze jezeli bedzie wustepowal czynnik poglebiajacy zmarszczki.
Nie mruzysz oczu = nie masz zmarszczek.

4 Ostatnio edytowany przez vinnga (2015-09-07 20:58:26)

A ja póki co nie inwestuję w takie kosmetyki (mam 26 lat) i wydaje mi się, że warto po prostu dbać o skórę, zapewnić je odpowiednie nawilżenie i codzienną pielęgnację. Do tego dobrze jest też pić dużo wody, żeby nawilżać się od wewnątrz.
No i do tego warto jednak chociaż od czasu do czasu zafundować sobie profesjonalny zabieg u kosmetyczki. Na przykład gabinet SPAM ma całkiem ciekawą ofertę, którą warto wziąć pod uwagę. Mnie na przykład przydałby się ten zabieg, który poprawia kondycję skóry naczynkowej. Jeszcze odnośnie starzenia się. Warto przemyśleć zmianę diety, porzucenie używek - zobacz sobie jak wyglądają ludzie palący papierosy w danym wieku i porównaj ich cerę z tymi, którzy nie palą.

5

Hehe ani nie pale i rzadko bywam w miejscach,  gdzie ktos pali. Nie mruze tez oczu,  no chyba,  ze jestem nie wyspana,  wtedy slonce mnie razi  ale normalnie to nie.

6

Fajny jest oeparol pod oczy, spróbuj w serii essence, jest bardzo nawilżający

7

Ja ostatnio chodze strasznie zmęczona sad a ile kosztuje ten krem po doczy Oeparol? W słoiczku jest?

8

Serum pod oczy z serii zatrzymać czas od Avy. Mi on bardzo pomógł smile Wygładził wszystkie widoczne zmarszczki i dodatkowo likwiduje poranne wory pod oczami wink

9

Moja cera po wakacjach tzn. skora przede wszystkim pod oczami stala sie przesuszona i chce zapobiegac, bo mysle ze jak juz sie zmarszczki pojawia to niewiele sie z nimi zrobi... stawiam wiec na nawilzanie tych rejonow twarzy... Wiele kobiet nie naklada nic nawilazajacego na twarz i to jest problem, gdyby wszystkie smarowaly buzie kremem przez cale zycie, to pozniej zmarszczek byloby mniej wink

10

Polecam przede wszystkim kosmetyki naturalne i organiczne. Nie warto stosować żadnej chemii. świetnie sprawdza się roller pod oczy z ekstraktem z zielonej herbaty Organic Therpay lub preparat z serii Absolut marki Natura Siberica (zawiera ekstrakt z kawioru).

11

Oeaprol nie jest właśnie drogi a jest bardzo dobry, seria essence jest do suchej skóry, dobrze nawilża i odżywia. Zużyłam dwa opakowania i widzę poprawę. Dobrze się wchłania i nadaje sie pod makijaż.

12

Na pierwsze i na następne zmarszczki też wink polecam serum2h z naturalnym colostrum. Można w wersji na dzień lub na noc nabyć, ja mam ten na dzień, szybko się wchłania więc rewelacja pod makijaż, daje taki naturalny efekt liftingu, cena może mogłaby byc ciut niższa, ale wart kazdej zlotówki(tym bardziej ze wydajny), po prostu nie przywykłam do rozpieszczania się takimi kremami, muszę chyba zacząć wink

13

Ja ostatnio przerzuciłam się na naturalne oleje i właściwie nimi zastąpiłam wszystkie kremy i balsamy do ciała smile Rano i wieczorem najpierw kwas hialuronowy, a zaraz po nim olej z arbuza, malin albo rózy. A do ciała masło shea. Nie lubię stać godzinę w łazience i smarować się dziesięcioma kremami, a później jeszcze czekać aż się wchłoną tongue

A tak robię sobie demakijaż, myję twarz żelem, biorę olej, wklepuję go w twarz, później smaruję się nim cała i cześć tongue I to jest cała moja pielęgnacja "przed 30-tką" smile

14

A jakieś oleje może spróbuj? Słyszałam, że jest to bardzo dobry pomysł. Ja osobiście używam mleczka do demakijażu i kremu na noc z linii genxskin ericson laboratoire, ponieważ u mnie oleje się kompletnie nie sprawdzały.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » krem pod oczy i na pierwsze zmarszczka mimiczne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024