Wypadało by sie przedstawic :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Wypadało by sie przedstawic :D

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Wypadało by sie przedstawic :D

Czesc wszystkim! Cos o sobie... Ciezko bedzie bo tego jest duzo, za duzo. No bo jak mozna strescic zycie w czterech zdaniach? big_smile

A wiec tak : generalnie jestem optymista, uwielbiam psychologie, gry roznego rodzaju (sportowe, planszowe, karciane, pisane, komputerowe itd xd), gralem na gitarze basowej, obecnie chodze do technikum (profil teleinformatyk) w wolnym czasie sb dorabiam w zawodzie big_smile. O wlasnie, jeszcze wazna wiescia jest to ze mam wiecznie duzo wolnego czasu xd. Bo wiekszosc ludzi ciagle jest zabiegana, zawsze ma cos wazniejszego do zrobienia... Ja tez mam mase rzeczy do roboty ale jednak mam czas big_smile. Jak sie to dzieje? Nie wiem, ale nie odczuwam po prostu zadnej presji wink. Obecnie czytam serie "Miecz Prawdy", tom 10 i polecam big_smile.

Jakies pytanka? Jak to jest to chyba odpowiedni dzial na takowe big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wypadało by sie przedstawic :D

Gdzie studiowałeś Teleinformatyke? smile tongue

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Wypadało by sie przedstawic :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024