Dodatkowe kolczyki w uszach, co sądzicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Dodatkowe kolczyki w uszach, co sądzicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Dodatkowe kolczyki w uszach, co sądzicie?

Witam, co sądzicie o dodatkowych kolczykach w uszach, podoba wam się to czy nie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dodatkowe kolczyki w uszach, co sądzicie?

Sama mam w lewym uchu trzy kolczyki i jestem za, z czasem mi się trochę znudziły, ale na początku miałam takie WOW. Podoba mi się przebita chrząstka ucha, ale nie zdecydowałam się ze względu na ból.

3

Mnie się podobają smile. Sama mam w lewym uchu dodatkowe dziurki, choć obecnie raczej już z nich nie korzystam.

4

Ja sama mam 7, ale nie nosze zadnego od wielu lat. big_smile

Wszystkie 7 robilam wlasnorecznie i nikogo nie pytalam o zdanie tongue

5

Ja jestem jak najbardziej za:) Sama jakiś miesiąc  temu przebiłam sobie w lewym uchu dwie  dodatkowe dziurki a w prawym jedną. Więc nawet starsze osoby w "podeszłym wieku" sobie przebijają większą ilość dziurek  w uszach:)

6

Myślę że to kwestia gustu smile U niektórych dziewczyn wygląda to fajnie.

Mi się bardzo podobają smile mam 3 w lewym i 2 w prawym, złote małe kółka, i wyglądają kobieco i elegancko - nikt w pracy nie patrzy krzywo.

8

w takim razie poradźcie jak dobrze przebić sobie ucho samemu? wink

9

Igla do strzykawki i kawalkiem ziemniaka ;D

10

A nie lepiej pojsc do kosmetyczki zeby przebila ci ucho?

11

Ja kiedyś przebijałam grubą igłą krawiecką big_smile, a od tyłu - jak napisała Iceni - ziemniak smile. Igłę i ucho oczywiście trzeba porządnie odkazić, żeby w rankę nie wdała się żadna infekcja.

12

Kilka kolczyków w jednym uchu wygląda super modnie. A jeśli wyjdzie z mody to zawsze można kolczyk wyjąć wink

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Dodatkowe kolczyki w uszach, co sądzicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024