Dziewczyna z pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Dziewczyna z pracy

Hej

Trochę dziwna sprawa dlatego potrzebuje od Was pomocy

Jest w pracy dziewczyna niby fajnie się rozmawiało śmiechy oczka itp.
Dostałem nr telefonu tzn podałem swój a ona odpisała stwierdziła że + z mojej strony.

Później pojechała na Mazury i wróciła bez entuzjazmu itp.

Mieliśmy umówić się w pon zgodziła się ale odmówiła bo musiała zostać w pracy . Tutaj mamy piatek jak to mówi.  OK rozumiem
no to wtorek znów ok i później ze nie   

W srode sama zaczela  mi sie w pracy tlumqczyc ze nie mogła bo przyjechali jej rodzice  to się pytam to chodź dzisiaj to ze nie bo się umowilam.

Zapytalem się kiedy w takim razie ma czas otrzymałem odp ze oj X nie wiem nie mam czasu coś w tym stylu..

Machnął rękę i powiedziałem dobra na razie...

Wczoraj tylko część jej odpowiedziałem i tyle. Dzisiaj taka sama sytuacja lecz dziś wyszliśmy na przerwę z kolega i kilkoma koleżankami.

Co najlepsze była tam ona z kolezanka.

Zacząłem trochę flirtowac z kolezanka. Kątem oka widziała ze obserwuje ta dziewczynę i ja ocenia.

Wracamy do pracy i przychodzi jej koleżanka i mówi że X jest wkurzona   i ze o co chodzi z tą przerwa.

Kolega odpowiada ze nic ale dalej ciągnęła temat to odpowiedział dalej ze o nic i się wygasła powiedziała ze  ja generalnie jestem okej ale ze przesadzam. ..

I tutaj moje pytanie.  Według niej z czym? Przecież to ona mnie olala to o co chodzi?

Wychodzac z pracy nie widziała mnie, spieszyła sie byli widac.

Powiedziałem jej część odwróciła się odpowiadając tez oraz lekko uśmiechnęła się spoglądając mi w oczy.

Oczywiście nic nie napisała po tym.

Co powinienem teraz zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna z pracy

Próbuj jeszcze pisać, odzywać się smile, zaproponuj spotkanie, wyczujesz sprawę wink Powodzenia

3

A jak Ty to widzisz? Ktoś może mi wytłumaczy jej zachowanie?

Nie będę ukrywał ze zrobiłem to celowo.

Jakby chciała to sama by napisała czy po prostu dumą jej nie pozwala?

W pon widzimy się w pracy więc czy jest sens teraz pisać?

4

Nie wiem gdzie Ty widzisz jej dumę?
Wyszedłeś z inicjatywą na spotkanie parę razy, i póki co, jej odpowiedź brzmi "nie".
Trudno powiedzieć dlaczego,  a domysły można snuć w nieskończoność.
Ja np lubię jasne sytuacje i jeżeli ktoś by mnie tak traktował to odpuściłabym wszelkie "zapędy" i trzymałabym się grzecznościowego "cześć" i nic więcej.
Twoja gierka flirtowania z koleżanką jest trochę infantylna- To tak jakbyś chciał się odegrać bo dziewczyna  "ubodła" Twoje ego (nie piszę tego złośliwie).

5 Ostatnio edytowany przez bolox (2015-07-25 20:49:24)

Wywnioskowalem to z jej zachowania ale mogę się mylić.

Również lubie jasno postawienie sprawy a nie takie podchody wiec sobie opuściłem aż do tego momentu wczoraj.

Może zrobiłem to w jakieś części specjalnie ale nie miałem wcałe zamiaru się odgrywać.

Dla mnie sprawa byłaby jasna nie bo nie i koniec tematu a nie takie podchody jak napisałem wyżej...

Zastanawiam się czy spróbować raz jeszcze...

6

Może ktoś jeszcze się wypowie?

Odpuścić czy próbować?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024