Kremy przeciw rozstepom - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Kremy przeciw rozstepom

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Kremy przeciw rozstepom

Czy ktoraś z was urzywała jakies kremy przwciw rozstępom w ciazy? i byly skuteczne jesli tak to prosila bym o nazwe zalerzy mi na uczciwej odpowiedzi ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kremy przeciw rozstepom

Balsam Palmers przeciw rozstępom. Rano po kąpieli Palmers, wieczorem po prysznicu oliwka bambino. I tak 8 miesięcy codziennie. Warto, bo nie mam ani jednego rozstępu po ciąży, mimo, iż tyłek i uda mam popękane jeszcze z czasów dojrzewania. Rodziłam w maju wink

3

Ja używam bio oil , co do skutecznosci to nie wiem bo jestem w 17tc wiec jeszcze za wcześnie na rozstępy ale dużo ludzi chwali smile

4

Ja stosowałam biooil na rozstepy. Zmniejszyły swoją widoczność i rozjaśniły się, więc jestem zadwolona z efektu

5 Ostatnio edytowany przez Martula92 (2015-08-10 16:28:23)

Ja uzywalam palmersa przez pare pierwszych miesiecy  bio olejkiem a pozniej bio oil I swoj wlasny domowy krem - masło shea, masło kakaowe, olej z oliwy albo kokosowy albo ze słodkich migdałów, możesz wszystko zamieszac ale nie musisz wszystkich olejów dodać. To kwestia co działa na twoje ciało smile.

Zero rozstepow, tylko po poradzie kilka wyszlo ale dosłownie ze 3 I bardzo slabo widodzne. A więc smaruj się i po porodzie! Ja wiedziałam o tym że trzeba ale nie miałam czasu ani siły tongue

6

Ja używam mleczka marki HIPP dla kobiet w ciąży. wyczytałam w internecie, że ma dobry skład a przede wszystkim zdrowe składniki, które nie szkodzą jak przenikają przez skórę - trzeba uważać z chemią i czytać etykietki.

7

Polecam krem uelastyczniający Yam firmy RVB. Produkt jest przeznaczony dla przyszłych mam i ukierunkowany na zapobieganie rozstępom. Wzmacnia strukturę skóry właściwej i naskórka. Chroni, regeneruje i zwalcza poluźnienia. Jest bogaty w organiczny olej arganowy, sezamowy, masło shea,alantoine i witamine E. Zalecane jest codzienne stosowanie rano i wieczorem na miejsca podatne na rozstępy i poluźnienia. W trakcie ciąży nakładać kilka razy dziennie.

8

ola, jakaś taka ta Twoja wiadomość.. podpada pod reklamę tongue

9

Jako kosmetolog mogę podpowiedzieć tak: dobry jest jakikolwiek preparat na rozstępy, ważne jest by stosować go bardzo regularnie, to podstawa skutecznego działania. Drugą ważną rzeczą jest codzienny masaż szorstką gąbką ( z luffy), to poprawia ukrwienie, wygładza i ujędrnia.
Prawda jest taka, że jak rozstęp się pojawi to jedyne co możemy zrobić to to by go spłycić zabiegami u kosmetologa lub u chirurga estetycznego.
Natomiast kosmetyki, które stosujemy w domu działają w taki sposób, że silnie nawilżają skórę i optycznie wyrównują skórę. A jak ciało wygląda lepiej to wiadomo, że lepiej się czujemy.

10

Akya, stosuje i pracuje na kosmetykach z firmy Rvb stad moja wiedza i chęć zarekomendowania produktów które przynoszą bardzo fajne efekty ,a przede wszystkim są naturalne i bezpieczne.

11

Ja stosowałam palmers, bio oil, mustella i kicha, rozstępy jak byk w ilości hurtowej. pojawiły sie w ciągu jednego dnia pod sam koniec ciąży.

12

Ja nie smarowalam się niczym przez całą ciążę i zero rozstępów ostatni tydzień używałam właśnie bio  oil i po porodzie pojawiło się mnóstwo rozstępów a cieszyłam się ze mnie ominą ( oczywiście nie mowie ze to przez olejek tylko ze warto zacząć profilaktycznie wcześniej )

13

ja uzywałam sexy mama od bielendy na rozstepy, mimo, źe dużo przytyłam w ciązy, to nie mam ani jednego- smarowałam 2 razy dziennie.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Kremy przeciw rozstepom

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024