Sperma po masturbacji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sperma po masturbacji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Sperma po masturbacji

Dobry wieczór. W zeszłą sobote miałam uprawiać z chłopakiem sex analny, ale wyszło tak że on po swojej masturbacji ubrudził mój tyłek swoją spermą a z sexu nic nie wyszło. Od razu po tym poszłam umyć swój tyłek mydłem w płynie, ale boje się że podczas tego mycia ta sperma dostała się tam gdzie nie trzeba. Jakie są szanse na to, że zaszłam w ciążę? Dodam jeszcze, że licząc dni płodne tego dnia miałam szanse aby zajść w ciążę. Jak na razie muszę czekać na okres ew w pn chcę kupić test ciążowy bo bardzo się boję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sperma po masturbacji

Jakie są szanse? A tak ze 101%.
A tak na serio.
1. Jeśli nie ubrudziłaś sobie waginy, to nie ma szans aby doszło do zapłodnienia.
2. Plemniki to nie pociski typu powietrze-powietrze zdalnie kierowane. Nie bój się, same się nie dostaną do środka.
3. A po za tym większość ich ginie na wolnym powietrzu. I aby doszło do zapłodnienia musi ich być odpowiednia ilość.
4. Do edukuj się  na temat seksu.
5. Antykoncepcja.

3

możesz być spokojna, na pewno nie zajdziesz w ciążę wink Sperma musi być wprowadzona do pochwy żeby mogło dojść do zapłodnienia.

4

CzarnyJednorożec napisał/a:

Dobry wieczór. W zeszłą sobote miałam uprawiać z chłopakiem sex analny, ale wyszło tak że on po swojej masturbacji ubrudził mój tyłek swoją spermą a z sexu nic nie wyszło. Od razu po tym poszłam umyć swój tyłek mydłem w płynie, ale boje się że podczas tego mycia ta sperma dostała się tam gdzie nie trzeba. Jakie są szanse na to, że zaszłam w ciążę? Dodam jeszcze, że licząc dni płodne tego dnia miałam szanse aby zajść w ciążę. Jak na razie muszę czekać na okres ew w pn chcę kupić test ciążowy bo bardzo się boję.

Żadnych.
Sperma musi być wprowadzona do pochwy i jednocześnie musi być owulacja. Nawet przy spełnieniu tych dwóch warunków nie zawsze dochodzi do poczęcia.

5

EasyRider88 napisał/a:

Jakie są szanse? A tak ze 101%.
A tak na serio.
1. Jeśli nie ubrudziłaś sobie waginy, to nie ma szans aby doszło do zapłodnienia.
2. Plemniki to nie pociski typu powietrze-powietrze zdalnie kierowane. Nie bój się, same się nie dostaną do środka.
3. A po za tym większość ich ginie na wolnym powietrzu. I aby doszło do zapłodnienia musi ich być odpowiednia ilość.
4. Do edukuj się  na temat seksu.
5. Antykoncepcja.

Bardzo podoba mi się ta odpowiedź. W szczególności na temat pocisków tongue Jesli tylko się myłaś  i nie wprowadziłaś plemników do środka to mała szansa na ciążę

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sperma po masturbacji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024