Gdańsk...Szukam koleżanki / przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdańsk...Szukam koleżanki / przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Gdańsk...Szukam koleżanki / przyjaciółki

Od kiedy pamiętam...doskwiera mi samotność. Najgorsze uczucie...kiedy otacza Cię tyle ludzi a mimo wszystko czujesz się osamotniona i nikt Cię nie rozumie. Nie masz do kogo się odezwać. Mimo że nie mam jakiegoś problemu z nawiązaniem pierwszego kontaktu z kimkolwiek to zawsze miałam problem żeby utrzymać jakieś dłuższe relacje. Nie pamiętam kiedy jakaś koleżanka chciała mnie bliżej poznać, żeby do mnie zadzwoniła czy napisała żeby się spotkać. A jak ja coś proponowałam to zawsze coś...albo zajęta, albo nie ma czasu itp. Nie mam szczęścia do koleżanek. Chciałabym poznać osobę z którą można czasem wyskoczyć na kawę, do kina, gdziekolwiek porozmawiać o wszystkim i pośmiać się...taką przyjaciółkę od serca, kogoś z dobrymi intencjami, kogoś kto będzie dobrze życzył.

PS.: Jestem z Gdańska i mam 31 lat.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Gdańsk...Szukam koleżanki / przyjaciółki

Hej, jestem z Gdanska. Też nie mam koleżanek i znajomych. Jestem od ciebie 15 lat starsza, nie wiem czy wiek stanowiłby dla Ciebie przeszkody, bo dla mnie nie. Też chciałabym mieć z kim wyjść na spacer, kawę do kina. Jeśli chcesz nawiązać ze mną kontakt, odezwij się.

3

Hej , też jestem z Gdańska . Pozdrawiam was dziewczyny

4

szkoda bo tez przydałaby sie kolezanka do wyjscia na kawe i pogaduchy . ale niestety mieszkam na wsi i dalej musi doskwierac samotnosc

5 Ostatnio edytowany przez Aga30 (2015-07-12 20:39:34)

Ewel, mam 35 lat i ostatnio pustkę wokół siebie. Odkąd pamiętam czulam się samotna, nawet w okresach związków czy prawie przyjaciółek. Teraz mam bardzo kiepski okres. Praktycznie zero ludzi wokół mnie. Mam córeczkę, ale ona jest teraz z tatą na wyjeździe, więc zastanawiam się co ze sobą zrobić.. Chętnie się spotkam.

6

Cześć:)

Doskonale Cię rozumiem autorko posta. Ja kiedys sama zamieściłam tutaj podobne ogłoszenie, ale nie udało mi się utrzymać żadnej znajomości. Bardzo bardzo brakuje mi koleżanek i przyjaciółki. Wiem też, że aby takie zanjomości przetrwały potrzebna jest chęc z obu stron. Zrozumiałe, że każdy ma pracę, swoje jakieś życie osobiste i cięzko jest czasami znaleźć czas by się spotkać. Tak najczęściej znajomości się kończą, bo poźniej juz nikomu się nie chce odezwac.. smile
Ja z przyjemnością bym Cię poznała, bo widzę, że masz podobne odczucia do moich i poszukujesz podobnej osoby co ja. Ja równiez mam 31 lat i mieszkam w Gdańsku. Bardzo lubię spacery, pogaduszki przy kawie, ale również wyjścia do kina, na imprezę, na siłownię, naukę tańca. Mogę więc robić rózne rzeczy, tylko samej ciężko mi się zmotywować i jakoś tak smutno..
Jeśli masz ochotę to napisz do mnie smile Pozdrawiam Cię gorąco

7

Dziewczyny, ja też czekam na kontakt smile

8

Witam. Znam to uczucie samotności. Nigdy nie miałam takiej dobrej koleżanki/przyjaciółki. Większość znajomych mieszka poza trójmiastem i tylko czasem się odezwiemy do siebie. Czasem chciałabym gdzieś wyjść ale nie mam z kim, jedynie z moim synkiem, ale wiadomo że to nie to samo. Ale u mnie problemem jest małomówność i trochę nieśmiałość, dlatego ciężko mi kogoś poznać. A towarzystwo czasem by się przydało. Z chęcią bym czasem gdzieś wyszła.
Pozdrawiam

9 Ostatnio edytowany przez ruda_gwiazdeczka (2017-06-21 18:25:55)

Hej...

Samotna wśród ludzi to właśnie Ja.

Jestem z Gdańska.

majazubrowska@gmail.com

10

Maja jesteś?

11

Hej, ja też chętnie się spotkam. Widzę tu jakiś ruch, to może jakieś wyjście? Może nic z tego nie wyjdzie, nie przetrwa jak wiele znajomości z przeszłości, ale może będzie inaczej?
Mam prawie 33 lata i mieszkam w Gdańsku.

12

Cześć dziewczyny wink

Jestem nowa w Gdańsku bez nikogo, chciałybyście mnie przyjąć do swojej grupy? Pogadać ?? smile

Bella919 napisał/a:

Cześć dziewczyny wink

Jestem nowa w Gdańsku bez nikogo, chciałybyście mnie przyjąć do swojej grupy? Pogadać ?? smile

JA DZISIAJ CHYBA DO CIEBIE NAPISAŁAM Z MAILA anmaj

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdańsk...Szukam koleżanki / przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024