Jak w temacie
Szukam koleżanki z Krakowa, z którą mogłabym czasami spędzić czas, mam 21 lat rocznikowo
Dziewczyny chętne na poznanie się, zachęcam do napisania!
Hej:) Chętnie Cię poznam, mam 23 lata, studiuje:) Również szukam osób do wspólnego spędzania czasu. Pozdrawiam:)
Eh szkoda że nie jestem kobietą, chętnie bym się przyłączył ![]()
adasko pisz śmiało, chętnie porozmawiam! ![]()
Ja rowniez chetnie kogos poznam ![]()
mente to napisz do mnie pw, ja do Ciebie nie moge ![]()
odświeżam temat ![]()
Ja również jestem z Krakowa
. Chętnie porozmawiam i poznam
.
Hej ![]()
Witam, podłączam się pod temat. Tylko że ja jestem troszkę starsza, mam 38 lat i mam dzieci. Ale może znajdą się osoby w podobnym wieku do pogadania i wspólnego spędzenia czasu, wyjścia do parku. Pisałam w wątku dla samotnych rodziców ale z tej czeęści Polski nikt sie nie odezwał.
O ! Ja też teraz mieszkam w Krakowie, nie wiedziałam , że tyle tu samotnych, szukających koleżanek kobiet ![]()
Witam, podłączam się pod temat. Tylko że ja jestem troszkę starsza, mam 38 lat i mam dzieci. Ale może znajdą się osoby w podobnym wieku do pogadania i wspólnego spędzenia czasu, wyjścia do parku. Pisałam w wątku dla samotnych rodziców ale z tej czeęści Polski nikt sie nie odezwał.
Hej, ja jeszcze bardziej wiekowa ale bardzo chętnie pogadam.
hej, Łukasz 26 lat, chętnie z kimś wyskoczę na kawę / piwo wieczorem lub na rower w weekend :-)
kontakt: lukasznet [malpa] outlook [kropka] com
pozdrawiam
Ja również chętnie bym kogoś poznała ![]()
hej chętnie przyłącze się jestem z okolic krakowa na fb jest grupka dla dziewczyn które pragną sie zaprzyjaźnić zapraszam do kontaktu podam namiary
Witajcie, od dwóch lat mieszkam w Krakowie i również chętnie dołączę, mam 30 lat i wychowuję 1,5 roczną córeczkę
Ja tez mieszkam w Krakowie już z dwa lata i chętnie się przyłączę ![]()
Ja też mieszkam w Krakowie - od zaledwie 2 miesięcy. Chciałabym Was poznać! Po mojej przeprowadzce na środek Polski, a potem, po 10 latach z powrotem - w serce Małopolski, mam niedosyt znajomości, a najlepszą przyjaciółkę (jak do tej pory) - mam na Mazowszu
Mam 29 lat, jestem sama, pracuję.
I może jakieś konkrety: czy ma ktoś propozycję miejsca / terminu jakiegoś spotkania? Pomysły? ![]()
Pozdrawiam!
Może w któryś weekend? Wiadomo, że najtrudniej zgrać się czasowo, a miejsce to się jakoś zorganizuje ![]()
No weekend to najlepszy czas - co tydzień, w niedzielę o 13.30 są darmowe spacery po Krakowie z przewodnikiem, za każdym razem inne miejsca i tematy. Można by pójść na taki spacer razem, większą grupą, a po spacerze pójść na kawę/piwo/cokolwiek i pogadać już na spokojnie. Co Wy na to?
Hej Baraenka, ja jestem chętna, gdzie można dopaść informacje o tych spacerach?
Hej Baraenka, ja jestem chętna, gdzie można dopaść informacje o tych spacerach?
Na tej stronie http://freewalkingtour.com/krakow/tours … po-polsku/ są ogólne informacje
Dokładne można znaleźć na ich tablicy FB https://www.facebook.com/Free.Tour.Krakow/timeline
Pozdrawiam!
Dzięki, dzięki, już przeglądam. Może nawet się skusze w ten weekend ![]()
Pozdrawiam i udanego weekendu ![]()
hej ja rowniez z krakowa ma 26 la
hej ja rowniez z krakowa ma 26 la
Cześć,
Jak się masz? ![]()
Napisz coś o sobie.
Pozdrawiam,
B.