Stresuję się tą ciążą i chyba zaraz zwariuję ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Stresuję się tą ciążą i chyba zaraz zwariuję !

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Stresuję się tą ciążą i chyba zaraz zwariuję !

Piszę tego posta bo czuję, że za chwilę eksploduję ! sad Właśnie na dniach odkryłam, że (prawdopodobnie) jestem w ciąży. To był dla mnie lekki szok, ponieważ owszem kochaliśmy się z mężem, ale potem miałam infekcję i brałam leki dopochwowe i doustne...infekcja minęła a potem miałam okres dostać a tu zaskoczka: brak okresu, trzy testy pozytywne. Dziś byłam u lekarza, zrobił usg ale nic nie widział. Powiedział że za wcześnie (3 tyg) żeby coś widać. Zaprosił za kolejne 3 tygodnie. Zestresowałam się trochę bo chciałabym żeby wszystko było dobrze. Pobolewa mnie brzuch, plecy i jestem nerwowa...A do tego mój trzyletni syn od paru dni ostro daje się we znaki sad nie słucha, wszystko robi na przekór... Muszę non stop uważać co robi bo ma straszne pomysły sad Przed 10 minutami postanowił nieść szklankę z zamkniętymi oczami i oczywiście wylał całą herbatę ;/ Wykończę się... Strasznie się stresuję tą ciążą a syn daje popisy sad Mąż wyjeżdża do pracy i nie ma go...praktycznie wszystko na mojej głowie... Jeszcze chwila i (nie daj Boże) poronię sad pomocy....

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Iga9 (2015-07-09 21:47:13)

Odp: Stresuję się tą ciążą i chyba zaraz zwariuję !

Ach te hormony...
Czym się martwisz?
Łykaj kwas foliowy, witaminy, dbaj o siebie i nie nakręcaj się negatywnie.
Brzuch boli, bo macica zaczyna się rozpulchniać wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Stresuję się tą ciążą i chyba zaraz zwariuję !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024