Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Hej Smile Ta historia mnie skłoniła do napisania tego tematu.
Charlotte Gilchrist, uczennica Colne Valley High School w Huddersfield w West Yorkshire (hrabstwo w północnej Anglii), która na skutek reakcji alergicznej na farbę do włosów na pięć dni straciła wzrok, otrzymała odszkodowanie w wysokości 20 tysięcy funtów - podaje "Daily Mail".
Źródło: non-sens.pl
Jak dla mnie to straszne. Osobiście słyszałam o jednym takim przypadku, ale to było tak na godzinę dwie. Bo farba się dostała do oczu.
Nie bez powodu na opakowaniu zawsze jest napisane, żeby najpierw sprawdzić na małym kawałku skóry, czy nie ma reakcji alergicznej
A także, żeby uważać, by preparat nie dostał się do oczu. Jak się nie czyta i nie używa mózgu, to potem się ma takie problemy
Dziwię się tylko, że wypłacili jej to odszkodowanie.
No właśnie a to odszkodowanie to za co? Skoro wszystko jest wypisane to jest jej wina!!