Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-03-26 12:04:31

truskaweczka
Niewinne początki

Moje radio - spełnić się w dziennikarstwie

Kiedy byłam na studiach udzielałam się w jednej ze studenckich rozgłośni w Krakowie, praktykowałam potem w różnych mediach w Warszawie, Katowicach, Wrocławiu. Wszyscy mi mówili, że jestem dobra, ale etat się nigdy nie znalazł? Jaki był sens poświęcać się przez studia mediom, skoro teraz pracuję jako  animator kultury, co nie ma nic wspólnego z moim ukochanym radiem!
Jakoś Kamilowi Durczokowi, który zaczynał w jakiejś podrzędnej rozgłośni Radio Egida, udało się znaleźć w mediach! Od czego to zależy? To że byłam w Trójce, Radiu Wrocław, Katowice, nie ma znaczenia!

#2 2008-04-20 18:00:40

miodzio
Zaglądam tu coraz częściej

Re: Moje radio - spełnić się w dziennikarstwie

Hmm, to nie jest łatwa sprawa. Mam koleżankę, która już od 3 lat za darmo pracuje w mediach a wieczorami dorabia w pubie, ale mocno wierzy w to,że uda jej się osiągnąć sukces i że doczeka się swoich 5 minut. Myślę, że ważna jest determinacja w dążeniu do celu!Może się zniechęciłąś na którymś z etapów?A może warto powrócić, znów spróbować podziałać w kierunku który Cię interesuje?

Dodaj odpowiedź

Stopka forum