Powiedziałam, że ją kocham..a ona. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powiedziałam, że ją kocham..a ona.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Powiedziałam, że ją kocham..a ona.

Spotykam się z kobietą od dwóch miesięcy,jest między nami 5 lat różnicy wieku (jestem młodsza).
Cały czas który dość intensywnie spędzałyśmy doprowadził do tego, że summa summarum..zakochałam się w niej. Problem tkwi w tym, że powiedziałam jej o tym, bo liczyłam na to, że choć w małym stopniu odwzajemni moje uczucia, odparła na to, że "lubi mnie bardziej niż na początku". Przyznała się, że ma bariere, ale "nie wie czym jest wywołana", mówi, że "nie wie czy juz teraz chce się wiązać", jest typem imprezowiczki, ale czesto proponuje mi towarzyszenie.Przedstawiła mi swoich znajomych, jeden z nich "w tajemnicy" powiedział że Zuza lubi zdobywać, ale czy po moim wyznaniu jest to możliwe? jak powinnam się teraz zachowywać? Myślicie, że uczucie ma szanse się rozwinąć, czy ona po prostu dobrze sie bawi i zwleka z tym, żeby powiedzieć mi o tym,że to nie to?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powiedziałam, że ją kocham..a ona.

Po 2 miesiącach znajomości oczekujesz od niej poważnych deklaracji? Daj jej czasu, a sama zamiast snuć w głowie czarne scenariusze po prostu dalej się z nią spotykaj, utrzymuj kontakt itd. Relacja między wami sama rozkwitnie jeżeli już coś zaiskrzyło bo w końcu stwierdziła, że lubi Cię bardziej niż na początku. To jest czas kiedy możesz jej się pokazać z jak najlepszej strony, tylko nie bądź nachalna.

3

takajedna_5 napisał/a:

Po 2 miesiącach znajomości oczekujesz od niej poważnych deklaracji? Daj jej czasu, a sama zamiast snuć w głowie czarne scenariusze po prostu dalej się z nią spotykaj, utrzymuj kontakt itd. Relacja między wami sama rozkwitnie jeżeli już coś zaiskrzyło bo w końcu stwierdziła, że lubi Cię bardziej niż na początku. To jest czas kiedy możesz jej się pokazać z jak najlepszej strony, tylko nie bądź nachalna.

Ile to może trwać..?

4

Nie trzeba było jej tak szybko mówić o swoich uczuciach do niej.

Jeżeli wystarczy ci koleżeństwo to możesz poczekać rok i tak się z nią spotykać. Ludzie często i dłużej chodzą ze sobą zanim zadeklarują związek. Jeśli po tym czasie nic się nie zmieni, to się wycofasz. A jak nie możesz czekać to będziesz się musiała wycofać od razu.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powiedziałam, że ją kocham..a ona.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024