Szukam przyjaciółki- okolice Katowic/Bytomia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam przyjaciółki- okolice Katowic/Bytomia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez slowmotion@poczta.onet.pl (2015-06-23 17:41:48)

Temat: Szukam przyjaciółki- okolice Katowic/Bytomia

Hej dziewczyny! Szukam przyjaciółki, z którą będę mogła rozmawiać o wszystkim, wspólnie imprezować czy też wychodzić na zwyczajne spacery lub do kina. Jestem pogodną, wrażliwą osobą. Mam 18 lat, choć znajomi mówią, że jestem zbyt poważna jak na ten wiek. A mnie po prostu szczeniackie wybryki dawno przestały śmieszyć. Miałam dwie przyjaciółki, lecz one poznały chłopaków i teraz już nasz kontakt się urywa. Czasami kiedy inni znajomi się bawią, ja zwyczajnie siedzę w domu i zastanawiam się co jest ze mną nie tak, przecież kiedyś mama nie mogła się doczekać aż zawitam do domu, a teraz mnie z niego wygania big_smile Jeśli masz podobnie, napisz na maila, lepiej się zapoznamy wink Zbliżają się wakacje, może nawet któraś z Was byłaby zainteresowana pojechać ze mną gdzieś nad morze, a nawet podjąć tam ze mną pracę dorywczą na miesiąc.

Pozdrawiam, Klaudia wink

Zobacz podobne tematy :
Odp: Szukam przyjaciółki- okolice Katowic/Bytomia

Hej!
Co prawda jestem z Chorzowa ale jeśli chcesz to napisz na priva smile

3

Tylko koleżanek? (W sensie tylko płci żeńskiej wink). I od razu mowię ze nie chodzi mi o to by się umawiać czy coś tylko właśnie gdzieś wyjsć na spacer, kawę, itp.

Andaar napisał/a:

Tylko koleżanek? (W sensie tylko płci żeńskiej wink). I od razu mowię ze nie chodzi mi o to by się umawiać czy coś tylko właśnie gdzieś wyjsć na spacer, kawę, itp.

Kolegów mam nadmiar heh sad
Ale w sumie możemy się poznać.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam przyjaciółki- okolice Katowic/Bytomia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024