Siemka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez MFG (2015-06-19 13:51:38)

Temat: Siemka

Nie jestem kobietą, ale mam nadzieję, że będziecie mnie tolerować;)

Założyłem, bo chcę się z czegoś wyżalić i poznać Wasza opinię. Przez internet człowiek chyba jednak bardziej szczery niż na żywo jest. Być może wśród zakamarków forum znajdę też coś fajnego, na przykład motywującego:). No i ogólnie lubię rozmawiać z kobietami, bardziej niż z facetami, także jakoś to będzie.

K.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Siemka

Siemka big_smile Wybacz trochę się spóźniłam z odpowiedzią na Twojego posta ale ważne że jestem big_smile Założyłam konto w tym samym celu co Ty. Zawsze łatwiej się otworzyć pozostając anonimowym. Pozdrawiam big_smile

3

Hehe, ta anonimowość to też pojęcie względne. Mi tam bardziej chodziło o opinię kogoś, kogo nie znam.

4

Rozumiem. Opinię osoby stojącej z boku mogącej wyrazić obiektywną ocenę

5

W zasadzie i mnie przyswiecał podobny  cel przy dołączaniu do forum, wyżalić sie, wysłuchać historii tych, którzy przeszli coś podobnego i im się udało. A i męski punkt widzenia akurat tu się przyda. Tylko muszę się zebrac na odwagę i to wszystko z siebie wyrzucić.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024