Dla wszystkich zinteresowanych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dla wszystkich zinteresowanych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1

Temat: Dla wszystkich zinteresowanych

Witam, znalazłam to forum i chcę się podzielić z wami... sobą.

Ja ?

Kim byłam ? Dziewczyną, kobietą, matką, żoną a czasem i kochanką? Chciałam jak każda dziewczyna zakochać się ,wziąć ślub w białej sukni, mieć męża, urodzić dzieci. Wszystko w sumie się spełniło.

Miałam dom, rodzinę, pracę którą lubię ale i wieczną depresję i samotność. Spędzanie czasu pod kocem, z zapłakanymi oczami i czerwonym nosem stawało się regułą?  Miałam też swoje pragnienia, swoje potrzeby i fantazje, ale tylko czasem pozwalałam im dojść do głosu, bo przecież nie wypada, nie powinnam. Sex był i jest ważną częścią mnie, potrzebowałam zawsze bardziej, mocniej, więcej ?
zadowalałam się tym co miałam, nie chciałam się przed nikim odkryć do końca, nie było może odpowiedniej osoby na mojej drodze aż do czasu, aż pojawił się On ?
Kim jestem ? Nie jestem już żoną, matką - tylko w połowie ? Jestem kobietą, która zna swoje potrzeby i nie obawia się po nie sięgać, która zna swoje fantazje i chce je spełniać. Która miała przyjemność, przeogromną przyjemność spotkać kogoś, kto tak jak ja ma swoje alter ego, swoją ciemniejszą stronę i chce ze mną wejść w ten zakazany świat, nauczyć ? Jestem jak jestem, nie ma zamiaru nikomu z niczego się tłumaczyć, jestem wolna i chcę być sobą ? Jestem dojrzałą, piękną kobietą i tak się chcę czuć już zawsze. Kocyk i depresja już nie są mi potrzebne. Chcę się cieszyć życiem i nie dostosowywać się ? bo tak wypada? albo nie wypada?

Ktoś pokazał mi jaka jestem i że nie jest to niczym złym. Lubię siebie ? teraz jak nigdy przedtem.

Kim będę ? Będę posłuszna i uległa ? Dla Niego

Miłej lektury ? Cdn

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dla wszystkich zinteresowanych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024