Mieszkam w Poznaniu, mam 24 lata, zawodowo jestem informatykiem ale specjalizuję się w kilku wąskich dziedzinach co skutecznie ogranicza możliwość poznania kogoś w pracy.
Lubię kryminały, fantastykę, horrory, thrillery, sci-fi - całościowo filmy, książki i seriale.
Trudno mi określić zainteresowania poza informatyką, nie boję się próbować nowych rzeczy więc lista zainteresowań często się wydłuża.
Od kilku lat leczę depresję - przez ten czas zdarzało mi się miesiącami nie odzywać do znajomych.
Wszystko wskazuje na to, że od kilku miesięcy jest dobrze i będzie już tylko lepiej.
Straciłem kontakt ze znajomymi z kilku powodów, nie tylko przez ww. unikanie kontaktu, nie tylko z własnej winy.
Od jakiegoś czasu czuję się samotny, nie mam z kim wyjść na kawę, posiedzieć w parku, luźno porozmawiać, ogólnie miło spędzić czas. ![]()
Pierwsze kilka rozmów może być przez internet wink ale liczę na poznanie się na spotkaniu w Poznaniu ![]()
Leczę się od tak dawna, że potrafię dostosować się praktycznie każdej osoby podczas rozmowy więc nieśmiałość itd. nie jest żadną wymówką ![]()
Pozdrawiam serdecznie
//Niestety wrzucilem posta w zly dzial, w "Samotnosc" chyba nie klikacie, tutaj widze wiekszy odzew z okolic Poznania ![]()