Szukam przyjaciółki i koleżanki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam przyjaciółki i koleżanki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Szukam przyjaciółki i koleżanki

Heyka!
Już dłuższy czas borykam się z brakiem znajomych, o przyjaciół już nie wspomnę. Mam 31 lat i Męża i tak naprawdę tylko on trwa przy mnie. Są jednak chwile takie, kiedy chciałabym porozmawiać z przyjaciółką lub wyrwać się z domu, choćby nawet na kawę. Nie o wszystkim mam możliwość rozmawiania z Mężem, mimo iż jest moim najlepszym przyjacielem. Problem w tym, że jak jego nie ma, to nie ma też tego przyjaciela i zostaję sama. Ta samotność mnie przytłacza. Nie mamy dzieci, choć bardzo się o nie staramy. Często więc zapełniam czas innymi rzeczami, ale mimo wszystko, brakuje wokół przyjaciół i znajomych. Czasami spotykam się z jedną koleżanką na kawę, ale z reguły nie ma czasu. Tego czasu nie ma nikt więcej. Nie wiem, czy taka jest dziś mentalność ludzi czy jest coś innego? Zupełnie przypadkiem trafiłam na ten portal, mimo że mój problem trwa już dłuższy czas. Wydaje mi się, że może jest jakaś szansa na grupę wsparcia tutaj? Może są osoby, takie jak ja, które odczuwają samotność? W chwili obecnej tak się czuję. Jestem z województwa łódzkiego. Chętnie z Wami pogadam a może kiedyś spotkamy się na kawę? Czekam na Was Przyjaciele smile

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam przyjaciółki i koleżanki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024