Samotność - szukam przyjaciółki w Szczecinie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność - szukam przyjaciółki w Szczecinie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1 Ostatnio edytowany przez Blue94 (2015-05-30 22:03:38)

Temat: Samotność - szukam przyjaciółki w Szczecinie.

Dzień Dobry,

mam 21 lat i 2 lata mieszkam w polsce. Niestety nie mogę się tutaj odnaleść i znaleść sobie swoje grono przyjaciół. Mam chłopaka, ale to nie wszystko. Brakuje mi bardzo takiej bratniej duszy do kawy, spacerów lub po prostu do plotek.

Bardzo się ucieszę z każdej wiadomości.

Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotność - szukam przyjaciółki w Szczecinie.

Dzień dobry smile,
ja mam 28 lat, mieszkam w Szczecinie. Podobnie jak Ty, jestem w związku, ale brakuje mi babskiego towarzystwa. Może napiszesz coś więcej o sobie?
Pozdrawiam smile

3

Hey, fajnie że napisałaś smile

Babskie pogaduchu jednak są potrzebne smile Ja tak w sumie nie mieszkam w Szczecinie, tylko na Warzymicach ( za Auchan'em Kołbaskowo ) ale to nie jest tak daleko. Pracuje przy Bramie Potrowej i jade 15 minut do pracy - autobusem.

Jakoś w tym Szczecinie nie mogę się odnaleźć. Nie wiem dlaczego.

Ale ta ładna pogoda ostatnio bardzo mnie pociesza smile

Co jeszcze chciałabys wiedzieć ? Jestem dosyć otwartą osobą, i staram się być wesoła smile

O Tobie też bym chciała się więcej dowiedzieć smile

Pozdrawiam

4 Ostatnio edytowany przez Wiki1986 (2015-06-07 20:38:27)

Cześć:)
Warzymice, przesympatyczna okolica...hehe...kilka przystanków autobusowych ode mnie...codziennie jadąc do pracy mijasz moje mieszkanko wink bardzo fajne połączenie mamy do siebie wink pogoda śliczna i chętnie wyszłabym na spacer wink co Ty na to? co do Szczecina, nie lubię centrum, gwaru i tłumu ludzi...dlatego na zakupy jeżdźę, wtedy, kiedy naprawdę już muszę wink

Może lepiej mailowo porozmawiać niż tutaj na forum wink

Pozdrawiam smile

5

Hej smile ja tez jestem ze szczecina i mam 25 lat smile i rowniez chetnie poznam jaks kolezanke na pogaduchy smile)

6

Witaj:)
czyżby szykowało się spotkanie w większym gronie? wink
Ja jestem jak najbardziej za smile

7

Dzień dobry smile

wybaczcie, że dopiero teraz odpisuje .. miałam dosyć sporo na głowie ostatnio .

Mówisz że przejeżdzam obok Twojego miasteczka .. mhm jakie to miasteczko ? Spotkanie grupowe brzmi super, niestety z tego co Polsat mówi, to pogada ma się znowu popsuć.

Jeżeli preferujecie kontakt mailowy ( mi to raczej nie robi różnicy ) to podajcie maile a się odezę smile

8 Ostatnio edytowany przez Wiki1986 (2015-06-11 20:43:15)

Mieszkanko nie miasteczko. Myślę, że pogoda nie musi być ładna, żeby się spotkać. Zawsze można iść na kawę smile Czy ktoś jest chętny?

9

Witam Kobietki. Czy doszło już do tego spotkania? Jeśli jest możliwość powiększenia grona do poplotkowania to zgłaszam chęć. Wiki - mamy tyle samo wiosenek za sobą, Blue94 - także przejeżdżasz koło mojego mieszkania. Znalazło się coś wspólnego smile. Jak coś odezwijcie się proszę na maila.

10

ja jestem bardzo chętna jeżeli chodzi o spotkanie !!!

mój mail to joasia.l@outlook.com

czekam a wasze wiadomości smile

11 Ostatnio edytowany przez Wiki1986 (2015-06-16 21:52:03)

Andzia_86_K napisał/a:

Witam Kobietki. Czy doszło już do tego spotkania? Jeśli jest możliwość powiększenia grona do poplotkowania to zgłaszam chęć. Wiki - mamy tyle samo wiosenek za sobą, Blue94 - także przejeżdżasz koło mojego mieszkania. Znalazło się coś wspólnego smile. Jak coś odezwijcie się proszę na maila.

Witaj smile
w końcu ktoś w moim wieku wink

Ucichło tu...myślałam, że już nikt nie napisze.

Co do spotkania, jestem na tak wink

Blue już piszę do Ciebie maila w sprawie spotkania wink

PS: Odezwała się do mnie jedna osoba z poza forum, chętna na spotkanie...więc wstępnie jest nasz cztery smile

12 Ostatnio edytowany przez Wiki1986 (2015-06-17 21:35:18)

Witajcie smile
Andzia mamy zablokowane maile. Nie mogę do Ciebie napisać.
To kiedy Wam pasuje spotkanie?

13

Hey,

co do spotkania, to może ustalmy miejsce i date, a jeżeli okaże się jeszcze ktoś chętny a data nie będzie odpowiadać to zawsze można prełożyć.

Ostatnio przeżywam bardzo trudny okres w życiu i bardzo mi żależy na jakimś kontakcie z dziewczynami. Dlatego byłabym bardzo wdzięczna za spotkanie smile

14

Chętnie kogoś poznam . Jeśli to nadal aktualne. Mam 19 lat, i tez brakuje mi damskiego towarzystwa.

15

Cześć :)Też chętnie się poznam, mam 23 lata. Jestem normalniejsza z narnolmajniejszych smile

16

Hej! Mam 22 lata, również chciałabym poznać wreszcie kogoś ciekawego w Szczecinie.:)

17

Jak kto chetny nadal na jakies poznanie. Mój facebook Santa Subocz

18

Cześć, jeśli to nadal aktualne to ja również poznam kogoś ciekawego smile Mieszkałam w Szczecinie od urodzenia później wyprowadziłam się do Krakowa  na ponad 4 lata a niedawno wróciłam do Szczecina. Mam 28 lat.

19

enilemmod napisał/a:

Cześć, jeśli to nadal aktualne to ja również poznam kogoś ciekawego smile Mieszkałam w Szczecinie od urodzenia później wyprowadziłam się do Krakowa  na ponad 4 lata a niedawno wróciłam do Szczecina. Mam 28 lat.

Hej:)
Chętnie poznam nowe osoby ze Szczecina. Mieszkam tu już długo, a moje najbliższe koleżanki niestety się wyprowadziły.
Jeśli masz ochotę się poznać i pogadać to napisz, mam 27 lat.
moje gg: 49725513

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność - szukam przyjaciółki w Szczecinie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024