18 lat - Nigdy nie miałam chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » 18 lat - Nigdy nie miałam chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: 18 lat - Nigdy nie miałam chłopaka

Cześć dziewczyny. Mam 18 lat i tak jak napisałam w tytule, nigdy nie miałam chłopaka.

Wiem, brzmi to żałośnie. Wcześniej nie za bardzo mi to przeszkadzało. Lubiłam spędzać czas z przyjaciółkami, z przyjaciółmi zresztą też, chociaż na dobrą sprawę znałam tylko kilku, których naprawdę lubiłam. Nie zabiegałam o popularność, starałam się być jedynie dobra dla innych. W drugiej klasie liceum nawet jeden z moich kolegów zaprosił mnie na coś w rodzaju randki, ale nie poczułam nic do niego, wolałam zostać jedynie w koleżeńskiej relacji. Niedługo później, jakoś na początku trzeciej klasy, pierwszy raz poczułam potrzebę ,,bycia z kimś".

Znam dość dużo osób w związkach. Teraz jesteśmy wszystkie po maturach i część z moich koleżanek jeździ ze swoimi chłopakami wszędzie, a ja muszę siedzieć przez to sama. Nawet moja młodsza siostra ma chłopaka, przez co oddaliłyśmy się trochę od siebie. Najwięcej czasu teraz spędza z nim. Przez to trochę dokucza mi samotność, ale nie o to przede wszystkim chodzi.

Nie chcę mieć chłopaka, bo dużo osób dookoła mnie ma kogoś. Chcę go mieć, bo od jakiegoś czasu potrzebuję kontaktu z jakimś mężczyzną. Jedyny okres, kiedy moim najlepszym przyjacielem był jakiś chłopak, była podstawówka. Teraz większość czasu spędzam z dziewczynami. Lubię rozmawiać z chłopakami. Gram w gry komputerowe, uprawiam sporty, czytam dużo fantasy, więc sądzę, że miałabym wiele wspólnego z nimi. Chciałabym czasami się do kogoś przytulić albo uciec do niego od problemów. To taka głębsza potrzeba, ciężko mi ją stłumić. Niestety niemal od zawsze żaden jakoś się mną interesuje.

Dodam jeszcze tylko, że nie mam kompleksów poza tym brakiem chłopaka. Jestem niska, szczupła, dużo ćwiczę, czytam. Lubię rozmawiać z innymi ludźmi, tańczyć. Mam wielu znajomych, masę koleżanek, ale jednak żaden chłopak nigdy się mną nie zainteresował.

Uff, rozpisałam się. Pomożecie dziewczyny? Może miałyście kiedyś podobnie? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 18 lat - Nigdy nie miałam chłopaka

A skąd jesteś ? smile

3

Z Piaseczna, okolice Warszawy

4

Po takim wyznaniu lepiej na siebie uważaj, bo zaraz zlecą się hieny próbujące coś ugrać...
Wszystko zależy, od tego, w jakiego konkretnie faceta celujesz, a raczej, jaki typ faceta uzna cię za atrakcyjną na tyle, by móc zagadać. Nie ma co się łamać, bo na studiach poznasz masę ciekawych ludzi.

5

Ooo proszę jak miło, ja również z okolic a dokładniej to marki smile hmm.. Co powiesz na do niczego zobowiązujące spotkanie ?? smile dajmy na to niech będzie spacer wink

6

Azymut01 Zastanowie się nad twoją propozycją.  Może wcześniej popiszemy przez internet? wink

7

Sądząc po ilości wyświetleń tego wątku tutaj znalazłabyś go w 5 minut. Kwestia tylko tego czy byłby to ktoś właściwy...

8

Metyl napisał/a:

Sądząc po ilości wyświetleń tego wątku tutaj znalazłabyś go w 5 minut. Kwestia tylko tego czy byłby to ktoś właściwy...

Dokładnie. Nie chciałabym po pierwszym spotkaniu albo nawet po miesiącu być rzucona. Część moich koleżanek chodziło ze swoimi chłopakami przez kilka lat albo nadal chodzi. Mam nadzieję,  że na studiach uda mi się poznać kogos wyjątkowego, ale pewności nie mam sad

9

branda napisał/a:

Azymut01 Zastanowie się nad twoją propozycją.  Może wcześniej popiszemy przez internet? wink

Niema najmniejszego problemu wink jestem otwarty na tego typu propozycję. Napisz mi swój numer gg na e-mail który podam niżej a na pewno się odezwę:) chyba że preferujesz inny komunikator smile
mariusz259@o2.pl
Czekam;)

10

Azymut01 Bardzo fajny pomysł big_smile Osobiście preferowalabym maila.
ada51@amorki.pl
Chętnie nawiąże nową znajomość smile

11 Ostatnio edytowany przez azymut01 (2015-05-28 22:11:36)

Oka niech będzie mail smile piszę big_smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » 18 lat - Nigdy nie miałam chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024