Welon ślubny, a peruka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Welon ślubny, a peruka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Welon ślubny, a peruka

Cześć dziewczyny:). Szukałam takiego tematu na forach, ale niestety nie znalazłam. A więc szykuje mi się ślub, a choruję na łysienie plackowate i noszę perukę. Zawsze moim marzeniem był welon. I otóż moje pytanie jest takie, czy są jakieś sposoby aby na perukę założyć welon tak, żeby nie spadło mi wszystko z głowy sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Welon ślubny, a peruka

Welon jest leciutki o ile nie ma kilkunastu metrów długości. A chyba takiego nie chcesz. Taki o długości krótszej niż do ziemi na pewno się da ładnie przyczepić do peruki stroikiem  i nie spadnie.

3

Welon jest lekki ale pan mlody musi bardzo uwazac jak bedzie go wyjmowal z twoich wlosow...

4

No pewnie, że chcę leciutki i krótki smile. Ale wiecie jak to na weselu pijani big_smile będą chcieli tańczyć, nie daj boże zahaczą o głowę, to taki dyskomfort, że może jednak zlecieć. Tak pomyślałam, że może udać się do jakiegoś sklepu z perukami i tam zapytać, może są jakieś taśmy, które będą trzymały peruke.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Welon ślubny, a peruka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024