pytanie do kobiet? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 49 ]

Temat: pytanie do kobiet?

Witam, założyłem tu konto, bo chciałbym się Was o coś spytać kobiety. Będę miał na wykończeniu mieszkanie. Nigdy w życiu nie chciałem mieć mieszkania dla siebie. Zawsze chciałem urządzić je jako dom dla dwójki. Z racji tego, że nie mam dziewczyny jestem zmuszony do urządzania mieszkania pod "siebie". Chciałbym je jednak tak urządzić, żeby było przyjazne dla kobiety. Jak byście się czuły w mieszkaniu całkowicie urządzonym przez mężczyznę i jakie rzeczy powinienem zrobić, żeby było komfortowe dla kobiety? Czy byście się źle czuły wiążąc się z mężczyzną, który ma urządzone mieszkanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pytanie do kobiet?

wybacz, ale ten post jest jakiś.. dziwny?
Wygląda jak byś wił gniazdko do zwabienia samicy smile Serio jak jakiś okres godowy u ptaków.

Jak byście się czuły w mieszkaniu całkowicie urządzonym przez mężczyznę

Nijak-  jak w JEGO mieszkaniu, a nie swoim.

czuły wiążąc się z mężczyzną, który ma urządzone mieszkanie

Normalne, że ludzie muszą gdzieś mieszkać i dopasowują mieszkanie pod swoje potrzeby.

przyjazne dla kobiety

nie ma reguły, kobiety są różne, nie musisz malować ścian na różowo i wstawiać toaletki- to już by odstraszyło każdego. Miej czysto, schludnie i wsio.

Wybacz moją wścibskość, ale po co się tak pocić nad urządzaniem domu/ mieszkania dla kobiety, która jeszcze nie istnieje?

Jestem pełna uznania dla Ciebie:) Gdyż fajną kobietę znajdziesz wyłącznie jeżeli będziesz miał własne wykończone mieszkanie:) najważniejsze żeby było czysto i bez jakiś plakatów aut i młodzieżowych akcesoriów, raczej klasycznie, postawiłabym na pastelowe ciepłe kolory, ale na takie w których będziesz się dobrze czuł i Ty. Gratuluje mieszkania !

4

Obowiązkowo zmywarka, pralka, i pojemna szafa z dużym lustrem wink smile

5

OOOOOOOO tak, bbasia ma rację.Bez zmywarki i pojemnej szafy ani rusz.

6 Ostatnio edytowany przez paulo71 (2015-05-06 22:03:08)

No jeszcze jej kup autko z salonu... no i przywieś sobie kartkę... mam chałupę, samochodzik i szukam kobiety... a dopisz zarabiam 5000 netto....
Będziesz miał sznurek adoratorek....
Jeszcze dodam, jak będzie dobrze ciągłą to ci dobrze zrobi.... jak w gaciach tak i w portwelu i puści cię w skarpetkach... lol
A tak poważnie, nic nie szykuj pod kobietę tylko pod siebie... to w końcu twoje mieszkanie.

7

Kto powiedział, że ja chcę kogoś podrywać na mieszkanie? Ile lat mogę wynajmować? Mam duży wkład własny, kredyt 1000 PLN ratę. Przecież nie mogę stać w miejscu bo mi się życie nie układa.

Oczywiście wstawię zmywarkę, pralkę ładowaną od boku, kuchnię chcę robić pod wymiar, piekarnik będzie wyżej, więc nie trzeba się będzie się schylać i wyjmować blach w kiepskiej pozycji. Meble z zabudową do samego sufitu. Lodówka w zabudowie. Zrobię duże szafy w zabudowie, przynajmniej dla 2 osób.

Do łazienki patrzyłem za lustrami z systemem anty-para. Brodzik, suszarka. Meble kuchenne nie na wysoki połysk, bo uważam, że są ciężkie w utrzymaniu. Rolety w systemie dzień - noc, które nie trzeba całościowo odchylać.

Korytarz i aneks kuchenny w płytkach a reszta panele.

Gdzie wstawić duże lustro? Tylko w łazience, czy na korytarzu też?

Pewnie, nie jestem zwolennikiem młodzieżowych plakatów i innych dziwnych rzeczy. Najtrudniejszy jest dla mnie wybór kolorów, jest ogromne zatrzęsienie możliwości. Myślę, że może wynajmę jakiegoś architekta wnętrz do tego.

Pytałem się o rozwiązania praktyczne a już doczepiliście mi łatkę, że będę na mieszkanie podrywał. Może starczy 9 lat tłuczenia się po stancjach...

8

Urządzaj, urządzaj! Jak Cię stać na architekta to go weź, ale jak masz choć trochę wyobraźni, to możesz wiele podpatrzeć w gazetach o tematyce wnętrzarskiej. A kolory wybierz wg, tego co sam lubisz, przecież Ty też tam będziesz mieszkał, albo przede wszystkim Ty.

9

Nie zapomnij o jakiś kwiatach, które ożywią wnętrze mieszkania smile a na ścianę może tapetę jakąś? Albo jakiś krajobraz w sypialni za łóżkiem?

10 Ostatnio edytowany przez Maciejewski (2015-05-07 10:12:37)

wojciiiiech napisał/a:

Witam, założyłem tu konto, bo chciałbym się Was o coś spytać kobiety. Będę miał na wykończeniu mieszkanie. Nigdy w życiu nie chciałem mieć mieszkania dla siebie. Zawsze chciałem urządzić je jako dom dla dwójki. Z racji tego, że nie mam dziewczyny jestem zmuszony do urządzania mieszkania pod "siebie". Chciałbym je jednak tak urządzić, żeby było przyjazne dla kobiety. Jak byście się czuły w mieszkaniu całkowicie urządzonym przez mężczyznę i jakie rzeczy powinienem zrobić, żeby było komfortowe dla kobiety? Czy byście się źle czuły wiążąc się z mężczyzną, który ma urządzone mieszkanie?

Słyszałem o urządzaniu pokoju pod mające urodzić się dziecko,ale o urządzaniu mieszkania pod kobietę,której się nie ma to jeszcze nie.Ogólnie poprawiłeś mi mocno humor z rana.
Ta kobieta,którą może w przyszłości poznasz ma się dobrze czuć przede wszystkim przy Tobie i z Tobą,wyremontowane mieszkanie ma tutaj najmniej do rzeczy.Widać po tym poście,że nie masz nic do zaprezentowania kobietom jeśli chodzi o siebie i próbujesz to nadrobić remontowaniem mieszkania pod nie.

11

Maciejewski napisał/a:
wojciiiiech napisał/a:

Słyszałem o urządzaniu pokoju pod mające urodzić się dziecko,ale o urządzaniu mieszkania pod kobietę,której się nie ma to jeszcze nie.Ogólnie poprawiłeś mi mocno humor z rana.
Ta kobieta,którą może w przyszłości poznasz ma się dobrze czuć przede wszystkim przy Tobie i z Tobą,wyremontowane mieszkanie ma tutaj najmniej do rzeczy.Widać po tym poście,że nie masz nic do zaprezentowania kobietom jeśli chodzi o siebie i próbujesz to nadrobić remontowaniem mieszkania pod nie.

Skąd taki wniosek, przecież to tylko jedna płaszczyzna mojego życia. Czy nie za szybko Pan ocenia?

12

duszyczka napisał/a:

Nie zapomnij o jakiś kwiatach, które ożywią wnętrze mieszkania smile a na ścianę może tapetę jakąś? Albo jakiś krajobraz w sypialni za łóżkiem?

Witam, mam kolekcję kaktusów z różnych miejsc, skrzydłokwiat i ziamiokulkasa:) Nieźle rośnie. O fototapecie myślałem, takiej na całą ścianę. Koszt około 600 PLN. Tylko czy będzie się chciało patrzeć przez kilka lat na ten sam duży obraz na ścianie?

13

Cleopatra napisał/a:

Urządzaj, urządzaj! Jak Cię stać na architekta to go weź, ale jak masz choć trochę wyobraźni, to możesz wiele podpatrzeć w gazetach o tematyce wnętrzarskiej. A kolory wybierz wg, tego co sam lubisz, przecież Ty też tam będziesz mieszkał, albo przede wszystkim Ty.

Byłem w Empiku i patrzyłem na te wnętrza. Tylko w dużej części magazynów, wszystko świeci się jak w jakimś biurze. Patrzyłem do "Muratora" także. Czy jakieś czasopismo Pani poleca?

14 Ostatnio edytowany przez Maciejewski (2015-05-07 10:42:26)

Autorze,urządź mieszkanie tak żebyś Ty się w nim dobrze czuł a nie kobieta której jeszcze nie masz,bo kobiety są różne i mają różne upodobania.Jeżeli jakąś poznasz w przyszłości i razem zamieszkacie w Twoim mieszkaniu to potem jest czas na wprowadzanie jakichś zmian.

A co Twojego pytania czy nie za szybko oceniam to gdybyś potrafił czymś te kobiety do siebie przyciągnąć to nie zakładałbyś tematu jak urządzić mieszkanie by dobrze w nim się czuły.Wygląda na to,że chcesz je przyciągnąć do siebie mieszkaniem a nie swoją osobą.Podobnie jest z samochodami.Facet bez fajnej bryki a facet z fajną bryką to dla niektórych kobiet 2 różne osoby.

15

Dziwny masz pomysł. Kiedy przeprowadzałam się do mojego faceta, to on już miał urządzone mieszkanie. Po swojemu. Ja dodałam tylko więcej kwiatów, duży obraz do salonu itp. Trzeba było dokupić dużą szafę, bo moje ubrania się nie mieściły. Wstawiłam też moją toaletkę. Takie rzeczy same się rozwiążą, gdy już kobieta się wprowadzi. Bez sensu teraz o tym myślisz.

16

Ja mam lustro od podłogi do sufitu wmontowane w drzwi od szafy/garderoby. Nie dosyć, że mogę zobaczyć cała swoja sylwetkę, to jeszcze optycznie powiększa i rozjaśnia przedpokój. Lustra masz w różnych kolorach, możesz je zrobić na całości drzwi, możesz połączyć lustro z płytą, rattanem lub innym materiałem na drzwiach.
Chwali Ci się pomysł zrobienia szafek w kuchni do sufitu. Nie trzeba wtedy wycierać kurzu, często tłustego z górnej części szafek. Jak masz więcej miejsca, to dobrym rozwiązaniem jest jeszcze suszarka na pranie. Bo przeważnie jest problem - gdzie suszyć ubrania. Poza tym takie ciepłe ubranie wyjęte z suszarki i od razu powieszone w szafie na ogół nie wymaga prasowania smile

17

wojciiiiech napisał/a:
Cleopatra napisał/a:

Byłem w Empiku i patrzyłem na te wnętrza. Tylko w dużej części magazynów, wszystko świeci się jak w jakimś biurze. Patrzyłem do "Muratora" także. Czy jakieś czasopismo Pani poleca?

Kiedyś korzystałam z dwóch: Mieszkanie i Cztery Kąty, ale nie wiem, czy są jeszcze na rynku?

18

bbasia napisał/a:

Ja mam lustro od podłogi do sufitu wmontowane w drzwi od szafy/garderoby. Nie dosyć, że mogę zobaczyć cała swoja sylwetkę, to jeszcze optycznie powiększa i rozjaśnia przedpokój. Lustra masz w różnych kolorach, możesz je zrobić na całości drzwi, możesz połączyć lustro z płytą, rattanem lub innym materiałem na drzwiach.
Chwali Ci się pomysł zrobienia szafek w kuchni do sufitu. Nie trzeba wtedy wycierać kurzu, często tłustego z górnej części szafek. Jak masz więcej miejsca, to dobrym rozwiązaniem jest jeszcze suszarka na pranie. Bo przeważnie jest problem - gdzie suszyć ubrania. Poza tym takie ciepłe ubranie wyjęte z suszarki i od razu powieszone w szafie na ogół nie wymaga prasowania smile

Bardzo dobry pomysł, dziękuje:) O takie pomysły mi chodziło. Mam też przemyślany rozkład gniazd elektrycznych, tak żeby wszędzie było wygodnie.

19

Cleopatra napisał/a:
wojciiiiech napisał/a:
Cleopatra napisał/a:

Kiedyś korzystałam z dwóch: Mieszkanie i Cztery Kąty, ale nie wiem, czy są jeszcze na rynku?

Sprawdzę w Empiku. Dziękuje za informacje.

20

wojciiiiech napisał/a:

Mam też przemyślany rozkład gniazd elektrycznych, tak żeby wszędzie było wygodnie.

Przy łóżku w sypialni włacznik/wyłacznik światła głównego aby nie trzeba było z łóżka wychodzić .

21

Wow! To jeszcze tacy chodzą po ziemi? smile smile.

Na pewno:

1. Duuuża kanapa w salonie, aby można się było miziać i oglądać razem filmy.
2. Duża szafa z lustrami.
3. Dobre oświetlenie i lustra w łazience.
4. Kosz na brudy.
5. Pojemne i funkcjonalne szafki w kuchni.

Polecam na Fb profil Architektura Wnętrz. Caaaaała kopalnia na to, jak urządzić domowe wnętrze.

22

cslady napisał/a:

Dziwny masz pomysł. Kiedy przeprowadzałam się do mojego faceta, to on już miał urządzone mieszkanie. Po swojemu. Ja dodałam tylko więcej kwiatów, duży obraz do salonu itp. Trzeba było dokupić dużą szafę, bo moje ubrania się nie mieściły. Wstawiłam też moją toaletkę. Takie rzeczy same się rozwiążą, gdy już kobieta się wprowadzi. Bez sensu teraz o tym myślisz.

Jestem na etapie tylko zbierania informacji. Dziękuje za wypowiedź. Można wprowadzić rozwiązania wygodne z punktu widzenia użytkowania mieszkania.

23

ryba81 napisał/a:
wojciiiiech napisał/a:

Mam też przemyślany rozkład gniazd elektrycznych, tak żeby wszędzie było wygodnie.

Przy łóżku w sypialni włacznik/wyłacznik światła głównego aby nie trzeba było z łóżka wychodzić .

To już mam przemyślane kolega zrobił nad łóżkiem, więc wystarczy tylko rękę do góry podnieść i gotowe:) Myślałem też o ściemniaczu do oświetlenia, fajnie by było w sypialni regulować oświetlenie:)

24

Ściemniacze są bardzo przydatne i w sypialni i w salonie.

25

lifrinat napisał/a:

Wow! To jeszcze tacy chodzą po ziemi? smile smile.

Na pewno:

1. Duuuża kanapa w salonie, aby można się było miziać i oglądać razem filmy.
2. Duża szafa z lustrami.
3. Dobre oświetlenie i lustra w łazience.
4. Kosz na brudy.
5. Pojemne i funkcjonalne szafki w kuchni.

Polecam na Fb profil Architektura Wnętrz. Caaaaała kopalnia na to, jak urządzić domowe wnętrze.

Chodzą, zadałem tylko zwykłe pytanie a zostałem zjechany, że na mieszkanie chcę kobiety wyrywać! Chyba lepiej pomyśleć wcześniej a nie potem ciągać się z przedłużaczami albo szorować ciągle kuchnię. Dziękuje za pomysły
Ad1. będzie,
Ad2 będzie
Ad3 nie pomyślałem o tym
Ad4 bedzie
Ad5. będą firmy Bemi, mocne, kuchnia pod wymiar. Chyba trzeba też dużo blatu roboczego, podświetlenie szafek, oddzielnie otwierany rząd szafek z zabudowy do samego sufitu, żeby jak się coś tam schowa, to nie otwierać górnych szafek razem z tym całym asortymentem u góry:)

26

Cleopatra napisał/a:

Ściemniacze są bardzo przydatne i w sypialni i w salonie.

Z tym, że w salonie robię sufit podwieszany i oddzielne sterowanie dla 5 sekcji, więc będzie można zapalać różne sekwencje np. aneks i balkon, ściana wypoczynku i ścian z TV, tylko ściana wypoczynku. Oczywiście ściemniacz można zastosować do żyrandola, który chciałbym dodać na środku.

Dziękuje za wypowiedź.

27

wojciiiiech napisał/a:

Ad3 nie pomyślałem o tym

Noooo nieee, przecież to najważniejsze! big_smile. Makijaż i te sprawy big_smile. Powodzenia i udanego urządzania!

28

Jak masz sekcję tv, to te ścimniacze już raczej niepotrzebne.

Jeśli są południowe lub zachodnie okna, to przydają się rolety lub żaluzje.

29

wojciiiiech napisał/a:
ryba81 napisał/a:
wojciiiiech napisał/a:

To już mam przemyślane kolega zrobił nad łóżkiem, więc wystarczy tylko rękę do góry podnieść i gotowe:) Myślałem też o ściemniaczu do oświetlenia, fajnie by było w sypialni regulować oświetlenie:)

ewentualnie " gwiaździste niebo" ze światłowodów - wyszukaj w google

30

lifrinat napisał/a:
wojciiiiech napisał/a:

Ad3 nie pomyślałem o tym

Noooo nieee, przecież to najważniejsze! big_smile. Makijaż i te sprawy big_smile. Powodzenia i udanego urządzania!

Jakie jest światło lepsze do tego, białe czy żółte? Można wybrać różne żarówki ledowe o różnej temperaturze barwowej. Widziałem też takie lustra do łazienki w internecie z wydzieloną częścią powiększającą x2, specjalne do makijażu. To jest fajne rozwiązanie!

31

Cleopatra napisał/a:

Jak masz sekcję tv, to te ścimniacze już raczej niepotrzebne.

Jeśli są południowe lub zachodnie okna, to przydają się rolety lub żaluzje.

Okna, wschód i południe. Wschód, bo fajnie jest wypić kawę do porannego słońca a południe jest zawsze ciepłe. Masz rację, muszę to jeszcze przemyśleć:)

32

chcialabym takiego chlopa

33

Dziękuje wszystkim za wypowiedzi w moim temacie!

34

ryba81 napisał/a:
wojciiiiech napisał/a:
ryba81 napisał/a:

ewentualnie " gwiaździste niebo" ze światłowodów - wyszukaj w google

Polecam "gwieździste niebo":)
Romantico:)

35

Wojciech do usług smile

36

Światło zawsze jak najbardziej zbliżone barwą do naturalnego. Bo jak dasz za zimne, to będziesz wysłuchiwać o tym jaką to ma ziemistą cerę smile
Gniazd elektrycznych nad blatem kuchennym jak najwięcej. Urządzeń na prąd w kuchni jest dużo. I dobrze jest te gniazda tak umieścić, żeby za dużo kabla się nie majtało luźnego. Zawsze to ładniej wygląda. Jeżeli planujesz kuchnię z palnikami gazowymi - lepsze są takie z małymi rusztami nad palnikiem. Bo takie na całą kuchenkę trudniej się myje.

37

bbasiu trzeba chłopaka nauczyc jeszcze szydełkowania smile

38

Kurcze, po co?
Raczej stawiałabym na gotowanie smile

39

bbasia napisał/a:

Światło zawsze jak najbardziej zbliżone barwą do naturalnego. Bo jak dasz za zimne, to będziesz wysłuchiwać o tym jaką to ma ziemistą cerę smile
Gniazd elektrycznych nad blatem kuchennym jak najwięcej. Urządzeń na prąd w kuchni jest dużo. I dobrze jest te gniazda tak umieścić, żeby za dużo kabla się nie majtało luźnego. Zawsze to ładniej wygląda. Jeżeli planujesz kuchnię z palnikami gazowymi - lepsze są takie z małymi rusztami nad palnikiem. Bo takie na całą kuchenkę trudniej się myje.

Witam będzie indukcja, bo w nowych blokach już nawet nie robią przyłączy gazowych, tylko standard to indukcja. Czyli światło musi być bardziej żółte, dzienne ma 3200 K. Wiem dużo gniazdek i podwójnych:)

40

bbasia napisał/a:

Kurcze, po co?

Nie trzeba, gotuję od 9 lat i to wszystko co mi się zamarzy. Przecież gotowanie to prosty proces. Trzeba chęci, tylko tyle.

41

wojciiiiech napisał/a:
bbasia napisał/a:

Kurcze, po co?

Nie trzeba, gotuję od 9 lat i to wszystko co mi się zamarzy. Przecież gotowanie to prosty proces. Trzeba chęci, tylko tyle.

Normalnie ideał chodzący:)

42

Ja to zawsze marzyłam o takiej komodzie z lustrem w sypialni...niestety mam zbyt małą sypialnie aby sobie na to pozwolic:)

43

Krejzolka82 napisał/a:
wojciiiiech napisał/a:
bbasia napisał/a:

Kurcze, po co?

Normalnie ideał chodzący:)

Bez przesady, to tylko gotowanie...wybór jest bardzo prosty, albo stołujesz się na mieście albo gotujesz:)

44

bbasia napisał/a:

Gniazd elektrycznych nad blatem kuchennym jak najwięcej. Urządzeń na prąd w kuchni jest dużo. I dobrze jest te gniazda tak umieścić, żeby za dużo kabla się nie majtało luźnego.

W tej chwili są dostępne gniazdka elektryczne chowane w blacie kuchennym.Nie zawsze są one potrzebne ( mikser czy inne urządzenia nie używamy codziennie ) , w razie potrzeby wysuwa sie je z blatu i chowa. Stałe gniazda na ścianie zachodzą kurzem i więcej sprzątania.
Na ściany w kuchni polecam lacobel ( szklane płyty, dostępny w różnych kolorach i grafikach ) zamiast płytek kuchennych.Płaska powierzchnia do sprzątania i nie ma fug gdzie zawsze jakis kurz sie zbiera.

45

ryba81 napisał/a:
bbasia napisał/a:

Gniazd elektrycznych nad blatem kuchennym jak najwięcej. Urządzeń na prąd w kuchni jest dużo. I dobrze jest te gniazda tak umieścić, żeby za dużo kabla się nie majtało luźnego.

W tej chwili są dostępne gniazdka elektryczne chowane w blacie kuchennym.Nie zawsze są one potrzebne ( mikser czy inne urządzenia nie używamy codziennie ) , w razie potrzeby wysuwa sie je z blatu i chowa. Stałe gniazda na ścianie zachodzą kurzem i więcej sprzątania.
Na ściany w kuchni polecam lacobel ( szklane płyty, dostępny w różnych kolorach i grafikach ) zamiast płytek kuchennych.Płaska powierzchnia do sprzątania i nie ma fug gdzie zawsze jakis kurz sie zbiera.

Świetna porada! Spytam wykonawce kuchni o takie rozwiązania. Pozdrawiam.

46 Ostatnio edytowany przez ryba81 (2015-05-08 10:11:30)

wojciiiiech napisał/a:

piekarnik będzie wyżej, więc nie trzeba się będzie się schylać i wyjmować blach w kiepskiej pozycji.

Nie wiem jak duża przewidujesz kuchnie ale aby zaoszczędzić miejsca i zbędnych urządzeń polecam piekarnik i mikrofalówkę w jednym urządzeniu oczywiście pod zabudowę .Cenowo wychodzi miej więcej to samo a jednak wolnego miejsca więcej .

Okap kuchenny - zwróć uwagę na jego cicha prace ( przy funkcji Turbo ) , w ulotkach podają dB. na najniższej wydajności   , jest droższy ale ile spokoju jak nie słyszy sie tego  hałasu.

47

ryba81 napisał/a:
wojciiiiech napisał/a:

piekarnik będzie wyżej, więc nie trzeba się będzie się schylać i wyjmować blach w kiepskiej pozycji.

Nie wiem jak duża przewidujesz kuchnie ale aby zaoszczędzić miejsca i zbędnych urządzeń polecam piekarnik i mikrofalówkę w jednym urządzeniu oczywiście pod zabudowę .Cenowo wychodzi miej więcej to samo a jednak wolnego miejsca więcej .

Okap kuchenny - zwróć uwagę na jego cicha prace ( przy funkcji Turbo ) , w ulotkach podają dB. na najniższej wydajności   , jest droższy ale ile spokoju jak nie słyszy sie tego  hałasu.

Faktycznie patrzyłem w internecie na te okapy i chyba podają głośność przy małych nastawach, np. piszą: 52 dB a potem 68 dB przy maksymalnych nastawach. Piekarnik i mikrofalówka w kupie to świetne rozwiązanie.

48

magda0872 napisał/a:

Ja to zawsze marzyłam o takiej komodzie z lustrem w sypialni...niestety mam zbyt małą sypialnie aby sobie na to pozwolic:)

Takie marzenia można spełniać, to przecież nie podróż na księżyc:)

49

bbasia napisał/a:

Obowiązkowo zmywarka, pralka, i pojemna szafa z dużym lustrem wink smile

Ja to miałam problem z suszeniem. Nie było gdzie a w pomieszczeniach nie wolno było suszyć. Musiałam sobie kupić suszarkę ale teraz jestem zadowolona.Teraz mogę bez obaw suszyć nawet delikatne tkaniny z wełny i jedwabiu:)

Posty [ 49 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024