Przebarwienia na twarzy... pomocy!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Przebarwienia na twarzy... pomocy!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Przebarwienia na twarzy... pomocy!!!

Chodzi o to ze mam pod oczami jakby sine i  brązowe przebarwienia.. i mam to odkąd pamiętam.. fakt ogólnie nie jem  miesiąc tylko kurczaka. Nic tłustego.. hm ale mam tez takie przebarwienia  na innych częściach twarzy .. hm znacie może sposoby jak się tego pozbyć. Jestem osobą która średnio lubi się malować  ale przez te przebarwienia musze chociaż fluid nałożyć bo inaczej wyglądam jak śmierć ;( pomocy !:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przebarwienia na twarzy... pomocy!!!

Ja bym ci proponowała zacząć od zbadania nerek i wątroby.

Dlaczego?

4 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2015-05-03 09:15:24)

Bo przebarwienia często mają związek ze stanem nerek, wątroby oraz hormonami. Nawet zmarszczki które pojawiają się nagle w młodym wieku są oznaką choroby poszczególnych narządów.

5

też mi się wydaje, że Tqój organizm w jakiś sposób mówi Ci, że coś się dzieje w organizmie, warto iść do lekarza i porobić badania:)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Przebarwienia na twarzy... pomocy!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024